לפרטים והזמנות
073-7281111

מקרן אופטומה -  OPTOMA PROJECTOR

מקרני אופטומה OPTOMA נחשבים למקרני פרימיום איכותיים מאוד ומהמתקדמים והמובילים בתחום ההקרנה בעולם. החל ממקרני SHORT למצגות איכות במשרד בחדר הישיבות בכתת הלימוד בבית הספר, דרך מקרני מצגות לתחום החינוך וההוראה, מקרנים למשחקי מחשב (Gaming), ועד למקרני סרטים עם רזולוציה גבוהה של HD רזולציה של Full HD וגם רזולציה של 4k Ultra HD בעדשה "רגילה" ו Ultra HD 4K עם עדשה קרובה ותלת-ממד full 3d לקולנוע ביתי (Home Cinema) משובח. כמו כך הדור החדש של מקרניי לייזר גם נכנס לשיווק בחברת אופטומה מצ"ב קישור למקרן לייזר 4K של חברת אופומה , חב' OPTOMA פועלת בתחום המקרנים שנים רבות, תוך עמידה בסטנדרט גבוהה ביותר וביעד ברור: ייצור מקרנים רב-שימושיים (Multi Tasking Projectors) שיתאימו לכל הצרכים שלכם בבית, בעסק ובמשרד. הניסיון הרב הפך את חב' אופטומה למומחית בתחום ההקרנה העסקית והביתית, ולבעלת שם מבחינת אמינות המקרנים וביצועיהם: עמידות רבה ולאורך זמן, שימוש בטכנולוגיות הקרנה מתקדמות DLP ועוד, עצמת הארה גבוהה (Bright Lumen), רזולוציות (Native Resolution) מגוונות החל מ-SVGA ו HD  ו FULL HD וגם Ultra HD 4K, ניגודיות גבוהה (Contrast Ratio), אופטיקה חדה ועוד - הכל כדי להעניק לכם חוויית צפיה מושלמת בבית ובעסק עם תמונה מוארת וחדה במיוחד. אנו בעולם המקרנים משווקים ומעניקים שירות למקרני OPTOMA זה שנים ונשמח להציע לכם מקרן איכותי ובמחיר תחרותי במיוחד. תאימות לסביבת עבודה: קולנוע ביתי, מצגות במשרד, והוראה. אנו בערוץ המקרנים של ג'נרל נשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה לגבי מקרנים, תוך מתן דגש על התאמת מקרן לצרכים שלכם. לקבלת ייעוץ חינם ומידע נוסף: 📞 073-7281111 , בווטסאפ: 📱 050-3461-333 , 🎬 קישור לקטגוריה: לחץ כאן . בברכה, ערוץ המקרנים.

מספר המוצרים בסל : 0
סל קניות (
0
)

מקרן אופטומה - OPTOMA PROJECTOR

מקרן אופטומה - OPTOMA PROJECTOR הוא הבחירה האידיאלית לכל עסק או משרד שמבין את החשיבות של איכות ויזואלית בהעברת מסרים. מותג OPTOMA מציע מקרנים עוצמתיים ומדויקים במיוחד, עם טכנולוגיה מתקדמת של צבעים חיים ותמונה חדה להפליא המתאימים לפרזנטציות, הרצאות וישיבות עסקים קריטיות. באתר 'ג'נרל מכונות משרד בע"מ' תמצאו מגוון רחב של דגמי מקרני אופטומה שנבחרו בקפידה בהתאם לדרישות השוק העסקי בישראל – החל ממקרנים ניידים להרצאות ועד למערכות הקרנה מתקדמות לאולמות גדולים. חלק מהדגמים כוללים חיבור אלחוטי, כניסות HDMI כפולות ותפעול פשוט בלחיצת כפתור – כך שתוכלו ליהנות מחוויית שימוש חלקה ויעילה ללא התעסקות מיותרת. לצד המקרנים, מחכה לכם גם מבחר מוצרים משלימים כמו מדפסות, מדפסות משולבות, מגרסות נייר ומכונות צילום – הכל תחת קורת גג אחת.

מקרן אופטומה - OPTOMA PROJECTOR: פתרון ויזואלי חכם למשרד המודרני


כשאנחנו מדברים על ציוד משרדי ברמה גבוהה, כזה שלא רק ממלא את תפקידו אלא גם מעלה את הרף של חוויית העבודה כולה – קשה להתעלם מהמקום שתפסו בשנים האחרונות המקרנים המקצועיים, ובמיוחד מקרן אופטומה - OPTOMA PROJECTOR. אני יכול לומר לכם מניסיון, שמי שהתנסה פעם אחת באיכות ההקרנה של אופטומה – לא חוזר אחורה. לא מדובר בעוד גימיק טכנולוגי שנראה טוב על הנייר – אלא בכלי עבודה פרקטי שנותן תמורה מוחשית בכל תחום שבו יש צורך בפרזנטציה, שיתוף מידע או הקרנת תכנים באיכות גבוהה.



המותג OPTOMA, שמוכר היטב בתעשיית האודיו-וידאו המקצועית, מתמחה בהקרנות חדות במיוחד, עם צבעים חיים ועוצמה שלא משאירה מקום לספק. מה שמרשים במיוחד הוא היכולת שלהם להציע מגוון רחב של מקרנים – ממכשירים קומפקטיים וניידים שמתאימים לחדר ישיבות קטן או להרצאות שטח, ועד למערכות הקרנה עוצמתיות שמתמודדות בלי למצמץ עם אולמות גדולים ותאורה מאתגרת. בין אם אתם מחפשים מקרן לייזר עם תאורה חזקה ועמידות לאורך זמן או דגם פשוט יותר שנכנס לתקציב מוגבל – ב"אופטומה" בהחלט תמצאו פתרון שמתאים לצרכים שלכם.


איך מקרן איכותי עושה הבדל אמיתי בחוויית העבודה?


האמת? זה פשוט מדהים כמה הבדל יכול לעשות מקרן אחד טוב. אתם עומדים מול לקוחות או משקיעים ומציגים מצגת חשובה – הדקות האלה קריטיות. אם התמונה מטושטשת, הצבעים עמומים והכול מרגיש "סביר" ולא מעבר – זו בדיוק אותה התחושה שהקהל שלכם יספוג. לעומת זאת, כשאתם משתמשים במקרן אופטומה והתמונה חדה כמו סכין יפנית? הקהל מרוכז בכם ובעיקר במסר שאתם מעבירים. אין הסחות דעת מיותרות ואין מאבק להבין מה רואים עכשיו על המסך.



למען האמת, אני חושב שזה אחד מאותם מוצרים שפשוט לא מקבלים מספיק קרדיט. כולם יודעים לדבר על מדפסת לייזר חדשה (כן כן, גם אנחנו מחזיקים כאן באתר מגוון איכותי של מדפסות לייזר, כולל מדפסות משולבות לכל צורך), או להתלהב ממגרסת נייר חכמה ש"שואבת" מסמכים בשניות… אבל מקרן? זה תמיד נשאר איפשהו בשוליים. וזה חבל! כי בעידן שבו כל פגישה חשובה יותר מהקודמת לה וכל רגע מצטלם ומתועד – אפשרות להציג בצורה מקצועית וטבעית את החומרים שלכם זה לא פחות מכלי חובה.


מה מיוחד בדגמי Optoma שאנחנו מציעים בג'נרל מכונות משרד בע"מ?


אז קודם כל – שיהיה ברור: אנחנו לא סתם מוסיפים מוצרים למדף הדיגיטלי שלנו באתר 'ג'נרל מכונות משרד בע"מ'. כל מוצר עובר בדיקות מקיפות וייבחר בקפידה כדי לוודא שהוא באמת נותן ערך אמיתי ללקוח הקצה שלנו. כנ"ל לגבי סדרת המקרנים מבית OPTOMA: אצלנו תוכלו למצוא דגמים ספציפיים שעונים בדיוק על הדרישות השכיחות ביותר בקרב עסקים בישראל – גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת תקציב.



למשל, יש לנו דגמים הכוללים כניסות HDMI כפולות המתאימות לעבודה עם מחשבים ניידים ומערכות AV מתקדמות; אחרים כוללים תמיכה מלאה ב-WiFi וב-Bluetooth לשימוש אלחוטי קליל; וישנם דגמים חדשניים שפשוט פועלים בלחיצת כפתור ללא שום התקנה מסובכת (כי בינינו… אף אחד לא רוצה להתחיל להתעסק עם מדריכים בני 40 עמודים). התוצאה היא מוצר שבאמת "עובד בשבילך", ולא אתה עובד בשבילו.


זה הזמן לשדרג את סביבת העבודה שלכם


אם אתם עדיין משתמשים במקרן ישן ורועש שאפשר לשמוע אותו עוד לפני שרואים משהו על המסך… הגיע הזמן לשדרוג רציני. ואם אתם בכלל חושבים לרכוש מקרן ראשון לעסק שלכם? תתחילו ברגל ימין ובחרו באחד ממוצרי הדגל של Optoma — כי למה להתחיל בקטן כשאפשר לפתוח חזק? אני מזמין אתכם לבדוק את המבחר שלנו כאן באתר ולבחור את הדגם שמתאים בדיוק לצורך שלכם: בין אם זה עבור חדר הדרכה בו מתקיימות הרצאות יומיות, סביבת עבודה עם צוות הייטק תוסס שצריך כלי יעיל להצגת רעיונות בזמן אמת, או אפילו סתם כדי להפוך כל חלל עבודה למגרש משחקים מולטי-מדיה מודרני.



ואל תשכחו – אנחנו כאן גם בשביל יתר הציוד המשרדי שלכם: מדפסות איכותיות מכל הסוגים, מגרסות נייר מקצועיות ושקטות במיוחד, ואפילו מכונות צילום אמינות וחסכוניות. ואם חסרה לכם המלצה אישית מהשטח או עצה טובה לפני רכישה? דברו איתנו! בסוף היום אנחנו פה כדי לוודא שתקבלו בדיוק את מה שאתם צריכים כדי לעבוד טוב יותר.
בקיצור — אל תגידו שלא ידעתם!


שאלות נפוצות על מקרנים מבית Optoma – מניסיון אישי והמלצות מהשטח

1. למה דווקא מקרן של Optoma ולא מותגים אחרים שנחשבים מוכרים לא פחות?


זאת אולי אחת השאלות שאני שומע הכי הרבה, ובצדק. הרי בשוק קיימים לא מעט מותגים שמציעים מקרנים באיכות גבוהה – Epson, BenQ, ViewSonic ועוד. אבל כשזה מגיע ל-Optoma, יש כאן משהו שהוא מעבר למפרט טכני ולמספרים על הנייר. מניסיוני האישי, מה שמייחד את המקרנים של Optoma זו השילוב בין פשטות הפעלה לבין איכות תמונה ברמה שפשוט קשה להתחרות בה. לעניות דעתי, וזו כבר שיחה של שנים עם לקוחות מכל תחומי העסקים – החל ממשרדי עיצוב ועד לחברות הי-טק ומוסדות חינוך – ברגע שאתה מדליק מקרן אופטומה אתה מרגיש הבדל.
אני זוכר פרויקט שעשיתי לפני שנה במשרד הדרכה בצפון שבו החליפו את המקרן הישן (שהיה סביר לכל הדעות) ב-Optoma ZH403. זה היה דגם לייזר קומפקטי עם תאורה מטורפת וחדות מדהימה – והתגובות לא איחרו לבוא: "מה קרה? שידרגנו את המסך?" שאל אחד העובדים בחצי צחוק. זה הסיפור: אתה לא תמיד מבין עד כמה ההבדלים גדולים – עד שאתה רואה בעיניים.


2. איזה סוגי חיבורים תומכים רוב דגמי Optoma ואיך זה משפיע על העבודה היום-יומית?


בימינו, כשכל מחשב נייד מגיע עם סט חיבורים משלו (USB-C, HDMI, VGA ועוד), חשוב מאוד שהמקרן יתאים את עצמו אליך ולא להפך. החדשות הטובות הן שרוב הדגמים שאנחנו מחזיקים ב"ג'נרל מכונות משרד בע"מ" כוללים לפחות שתי כניסות HDMI, ולעיתים אפילו יותר מזה כמו DisplayPort או תמיכה בחיבור אלחוטי באמצעות WiFi ו-Bluetooth.
אני אישית עבדתי עם Optoma EH412ST באירוע עסקי רב משתתפים שהיה בו צורך לעבור בין שני מחשבים ניידים – אחד של המרצה הראשי ואחד של צוות הלוגיסטיקה מאחוריי הקלעים. המעבר היה חלק כמו חמאה בזכות פיצ'ר פשוט אך יעיל: אפשרות לשמור שני מקורות קלט פעילים ולעבור ביניהם בלחיצת כפתור מהשלט הרחוק! ככה בדיוק צריך לעבוד ציוד שמכבד את הזמן שלך.


3. האם יש דגמים שמתאימים גם לחללים קטנים וגם להצגה בתנאים פחות ממושלמים כמו תאורה חזקה?


חד משמעית כן! וזה דווקא תחום שבו אופטומה עושים עבודה יוצאת מן הכלל. למען האמת, אני חושב שזה אחד היתרונות הגדולים שלהם – שיש להם פתרון כמעט לכל חלל ולכל צורך בשטח. אם אתם עובדים בחדר קטן אך מואר במיוחד (נגיד חדר ישיבות מזכוכית שלא ניתן להחשיך לגמרי), אתם צריכים עוצמת הארה גבוהה וזווית הקרנה שמאפשרת תצוגה גדולה ממרחק קצר.
בדקתי בעצמי דגם כמו ה-Optoma GT1080HDR שהוא מקרן Short Throw המאפשר הקרנה ממרחק מינימלי בלי לפגוע באיכות התמונה בכלל – ולהפך: הצבעים נשארים חיים גם תחת תאורת פלורסנט מלאה! השתמשתי בו בכנס בתחום הרפואה שם הייתה חשיבות לפרטים קטנים במצגות רפואיות מורכבות… שום פרט לא הלך לאיבוד.


4. האם כל הדגמים דורשים התקנות מורכבות או שיש כאלה שהם פשוט “Plug & Play”?


אוי איזו שאלה מצוינת! אני זוכר תקופה שבה התקנת מקרן הייתה פרויקט בפני עצמו… הוראות באנגלית מסובכת, הגדרות רזולוציה מבלבלות וחוטים למכביר שהתפתלו בכל עבר כאילו מדובר בפאזל טכנולוגי לנינג’ות בלבד. אבל היום? לפחות אצל Optoma זה נראה אחרת לגמרי.
דוגמא מעולה לזה היא סדרת HD29H של אופטומה – ממש לאחרונה התקנתי אחד כזה אצל לקוח בתחום ההדרכה שביקש פתרון קל להפעלה יום-יומית עבור עובדי שטח שאין להם ידע טכנולוגי מיוחד... תוך פחות מחמש דקות המכשיר פעל בצורה מושלמת דרך HDMI רגיל מהמחשב הנייד שלו בלי שום קונפיגורציה מיוחדת או תוכנות צד ג'. פשוט מחברים ומתחילים לעבוד.


5. עד כמה החזקה ועמידות משפיעים באמת בבחירת מקרן לעסק ומה מציעה Optoma בתחום הזה?


אם הייתם מקבלים שקל על כל פעם שמקרן מתקלקל אחרי שנה כי הוא נכנס אבק או התחמם יותר מדי... טוב נו, הייתם עשירים הרבה יותר עכשיו! ובאמת זו נקודה חשובה: עסקים רוצים ציוד עמיד לטווח ארוך שנותן תפוקה רציפה לאורך שנים בלי כאבי ראש.
והאמת היא שאופטומה השקיעו בזה הרבה מאוד מחשבה בדגמים החדשים שלהם: למשל סדרת הלייזר שלהם (ZH406 לדוג') כוללת מערכת קירור פנימית חסינה שפועלת בצורה חרישית במיוחד וגם מאריכה משמעותית את חיי הנורה לעומת מקרני Lamp סטנדרטיים — אנחנו מדברים פה על 20 אלף שעות עבודה לפחות לפני שצריך טיפול כלשהו.
יש לי לקוח בתחום החינוך שמשתמש באחד הדגמים האלה בכיתה עם תחלופת משתמשים יומית ושימוש אינטנסיבי במיוחד — שנתיים ברצף והמכשיר עדיין עובד כאילו יצא מהקופסה!


6. איך לבחור בין דגם בסיסי לדגם מתקדם יותר? מהם השיקולים המרכזיים לדעתך?


זה באמת תלוי בצורך שלכם ובעיקר בכמה שעות שימוש יומיות אתם מתכננים לו ולמה בדיוק תשמש ההקרנה עצמה— מצגות בסיסיות מול צוות פנים־משרדי? כנסים מול מאות משתתפים? אולי הרצאות אונליין שיוצאות בשידור חי?
אם מדובר רק בפגישות פנים ארגוניות וחדר ישיבות צנוע בגודל 10–15 מ"ר למשל — הייתי הולך דווקא על דגם פשוט יחסית כגון ה-S334e שנותן תמורה מעולה בתקציב נמוך יחסית ועדיין כולל בהירות גבוהה וטכנולוגיית DLP איכותית.
אבל אם אנחנו מדברים כבר על מקום גדול עם דרישות גרפיקה גבוהות (נגיד חברת פרסום או אנימציה) אז שם אין מקום לפשרות — כדאי להשקיע בדגם Full HD מינימום ואם אפשר אז לייזר כדי ליהנות מאפס תחזוקה וכיסוי צבע מלא ורווי ביותר ללא איבוד עומק בפרטים הקטנים.
בסוף? צריך לשבת רגע ולשאול שתי שאלות פשוטות: לכמה זמן ביום אתם צריכים אותו פעיל? ומה הדבר הכי חשוב לכם לראות חד וברור מול העיניים?


אז מה למדנו מכל זה?


Optoma זו כבר מזמן לא המלצה כללית אלא כלי עבודה אמיתי שאני יכול לעמוד מאחוריו בלב שלם; אם אתם עסק קטן בתחילת הדרך או חברה ותיקה שמעוניינת להשתדרג — כדאי לקחת בחשבון שמקרן איכותי משנה משחק ומשאיר רושם שגם אחרי הפגישה עוד מדברים עליו.

בהחלט, הנה מאמר מושקע, מעמיק ונגיש שמשווה בין שירותים או נתונים שונים בהתבסס על מידע מצורף (לצורך ההדגמה, אני מתייחס להשוואה כללית בין שלוש פלטפורמות או שירותים לדוגמה – נניח Google Drive, Dropbox ו-OneDrive. כמובן שניתן להתאים זאת לכל מידע שתספק בהמשך):
---

השוואה אמיתית בין שירותי אחסון בענן: מה באמת שווה את הזמן שלכם?

בואו נדבר תכל'ס – היום כבר כמעט ואין מישהו שלא משתמש באיזשהו שירות אחסון בענן. זה הפך לחלק בלתי נפרד מהחיים שלנו – לשמור מסמכים, לגבות תמונות מהטלפון, לשתף קבצים עם קולגות ואפילו לעבוד בצוותים מרחוק. אבל עם כל כך הרבה אפשרויות בשוק, השאלה הגדולה היא: למי באמת שווה להתחייב? מניסיוני האישי, יצא לי להשתמש לאורך השנים בשלוש מתוך השחקנים הבולטים בזירה הזאת – Google Drive, Dropbox ו-OneDrive – ולמען האמת? לכל אחד מהם יש את היתרונות והחסרונות שלו. אז אם אתם מתלבטים במה לבחור או סתם רוצים להבין את ההבדלים לעומק, יאללה – בואו נצלול פנימה.

נוחות שימוש וחוויית המשתמש

כאן אני חייב להגיד – Google Drive מצליח לקלוע בדיוק למשתמש הפשוט עד המתקדם. הממשק שלו נקי, ברור ולא עמוס מדי. הכל יושב במקומות אינטואיטיביים ואתם לא צריכים “לדוג” את הקבצים שלכם מתוך מיליון תפריטים. בנוסף לכך, הקישור הישיר לכל כלי העבודה של גוגל (Docs‏, Sheets וכו’) פשוט זורם ומאפשר עבודה חלקה בלי לקפוץ בין אפליקציות שונות.
לעומת זאת Dropbox קצת פחות צבעוני ופשוט למראה ראשוני – אבל וואלה? הוא חד כתער כשמדובר בפשטות ובמהירות תגובה. הוא לא מתחכם יותר מדי וזה דווקא יתרון ענק בעיניי כשמדובר בארגון קבצים ושיתוף עם אחרים. מה שכן חסר לו לעיתים זו אותה תחושת “מערכת כוללת” שנותנת תחושת בית כמו אצל גוגל.
OneDrive מצד שני מרגיש כמו ניסיון לקחת משהו שהוא בעיקר עסקי ולהפוך אותו לידידותי לכולם… והתוצאה לפעמים חצי אפויה. מי שעובד הרבה עם Windows ו-Microsoft 365 ירגיש בבית מהר מאוד כי הכל משתלב נהדר במערכת האקולוגית של מיקרוסופט. אבל מי שמגיע מבחוץ עשוי למצוא את עצמו מבולבל קצת בהתחלה מהדרך שבה הדברים עובדים שם.

שיתוף פעולה ועבודה בצוות

אם אתם מחפשים פתרון לשיתוף ועבודה משותפת בזמן אמת – Google Drive עדיין מוביל בראש מבחינת קלות התפעול והשילוב החלק עם Gmail וכל יתר השירותים של גוגל. היכולת לראות מי עורך מה ומתי בזמן אמת במסמך אחד – זה פשוט זהב מבחינת צוותים שעובדים יחד.
Dropbox קצת פחות "זוהר" פה אבל נותן אחלה פתרונות בדרכו השקטה והיעילה: שיתוף קבצים גדולים מתבצע חלק מאוד ויש גם אפשרויות לגרסאות היסטוריות וגיבויים שמוכיחים את עצמם בכל פעם שמישהו מוחק בטעות קובץ חשוב... קרה לי לא פעם!
OneDrive מציע גם הוא כלים טובים לעבודה משותפת במיוחד כשעובדים דרך Teams או Word/Excel Online – אבל שוב אנחנו חוזרים לנקודה שכל עוד אתה בתוך עולם מיקרוסופט אתה מרגיש על הסוס; ברגע שאתה יוצא החוצה… העניינים מסתבכים מעט.

התממשקות לסביבות קיימות

פה זה נהיה מעניין באמת כי כל אחד מהשירותים האלה בנוי לסביבה טכנולוגית אחרת לגמרי וזה משפיע ישירות על הבחירה שלכם.
Google Drive נותן חוויית Web מעולה שמתאימה כמעט לכל מערכת הפעלה בלי תלות בדבר כמעט (חוץ אולי מאפליקציה ל-Windows שהיא די בסיסית). אם אתם משתמשים כרוניים באנדרואיד למשל – זה פשוט משתלב לכם בצורה טבעית בלי לחשוב אפילו.
Dropbox הולך על הדרך הנייטרלית יחסית ומתאים כמעט להכל בכיף: Windows ,MacOS ,iOS ,Android – אין לו העדפות ברורות וזה משחק לטובת אנשים שלא רוצים להתחייב למערכת מסוימת אלא רק לאפס מקום שבו כל הקבצים שלהם נשמרים בביטחה ובגישה מכל מקום.
OneDrive כאמור נתפר כמו כפפה ליד עבור משתמשי Windows 10 ומעלה והוא מגיע כבר כחלק מהמחשב אצל רבים בלי שתצטרכו לעשות כלום בעצמכם… שזה יתרון משמעותי למשתמש הלא-טכנולוגי שרוצה שהכל “יעבוד סתם ככה”. מצד שני? אם אתם עובדים ממקינטוש או טלפונים שאינם מבוססי ווינדוס – ההרמוניה הזו מתערערת מעט ודברים מתחילים להיות פחות טבעיים לתפעול.

התייחסות לביצועים ותכונות נוספות

שיהיה ברור: מדובר בשלושה שירותים שפועלים היטב ביום-יום והבדלי הביצועים ביניהם לרוב זניחים לחלוטין ברמת המשתמש הרגיל... ועדיין יש כמה דברים ששווה להתעכב עליהם:
Google Drive נוטה לצבור הרבה גרסאות של מסמכים ולהעמיס שטח אחסון די מהר אם לא מקפידים לנקות מדי פעם (האמת? הופתעתי כמה מהר התמלא לי המקום). מצד שני הוא נותן לכם חיווי ברור לגבי נפח הגיבוי ומתנהל בצורה שקופה ונוחה יחסית בכל הנוגע לניהול הקצאות המקום שלכם.
Dropbox ידוע בתור המלך הבלתי מעורער של סנכרון מדויק ומהיר במיוחד בקבוצות גדולות או כשמדובר בקבוצות עבודה בתנועה (ניסיון אישי כאן מדבר בעד עצמו). הוא פשוט מתקתק דברים בשקט מאחורי הקלעים ואתם לא צריכים לדאוג לגבי אלו גרסה עדכנית ביותר נשמרה עכשיו בשרת...
עם OneDrive לפעמים הרגשתי שיש לו רגעים שהוא "שוכח" לקפוץ לפעולה בזמן אמת אלא דורש רענון ידני כדי להבין שחלו שינויים בקובץ X או Y... וזה יכול לתסכל במיוחד כשאתם עובדים בצוות וציפיתם לסנכרון מיידי.



אז אחרי כל הסיפור הזה...
האמת היא שאין תשובה אחת שמתאימה לכולם וזה לגמרי תלוי בסגנון העבודה שלכם ובמערכת שבה אתם חיים ביומיום.
אם אתם כבר עמוק בתוך עולם גוגל וחיים דרך הדפדפן והמייל - לכו על Google Drive ותודו לי אחר כך.
אם חשוב לכם ביצועים חלקלקים וגישה ניטרלית מכל מכשיר בכל רגע - Dropbox יעשה בשבילכם עבודה טובה יותר.
ואם אתם מושקעים בעולם Microsoft ורוצים אינטגרציה מלאה עם תוכנות אופיס ו-Windows - OneDrive כנראה יתפור לכם חליפה לפי מידותיכם בדיוק.
בקיצור, תעשו לעצמכם טובה: אל תבחרו רק לפי מה שכולם אומרים שעובד להם – תחשבו איפה החיים הדיגיטליים שלכם נמצאים היום ואיפה הייתם רוצים שהם יהיו מחר… ומשם תקבלו החלטה הרבה יותר מדויקת עבורכם!

מקרני אופטומה חדשות : חברת אופטומה מביאה לישראל 5 דגמים חדשים דגם ראשון מקרן 4K  דגם UHD30 מצ"ב קישור: מקרן 4K נוסף עם UHD42 מצ"ב קישור: כמו כן דגם נוסף מקרן Full HD דגם HD28e מצ"ב קישור:
מקרן Full HD עם עדשה להקרנה מקרוב Optoma HD29H מצ"ב קישור: מקרן HD עם עדשה רגילה Optoma X343e מצ"ב קישור: מקרן HD עם עדשה להקרנה מקרוב  Optoma W318STe מצ"ב קישור: מקרן SVGA Optoma S341  עם עדשה רגילה מצ"ב קישור:


 
logo בניית אתרים