לפרטים והזמנות
073-7281111

מתקני תליה למקרן מבית ג'נרל מציעים פתרון נוח ומקצועי להתקנת המקרן בצורה יציבה ובטוחה. המתקנים שלנו מתאימים למגוון סוגי מקרנים ומיוצרים מחומרים איכותיים שיבטיחו עמידות לאורך זמן. כל מתקן תליה כולל אפשרות לכיוון גובה וזווית, כך שתוכל להפיק את התמונה המושלמת במצגות ובשיעורים. השירות כולל התקנה מקצועית ואחריות מלאה.

אנו בערוץ המקרנים של ג'נרל נשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה לגבי מקרנים, תוך מתן דגש על התאמת מקרן לצרכים שלכם.

לקבלת ייעוץ חינם ומידע נוסף: 📞 073-7281111 , בווטסאפ: 📱 050-3461-333 בברכה, צוות ערוץ המקרנים מבית ג'נרל מכונות משרד בע"מ.

מספר המוצרים בסל : 0
סל קניות (
0
)

מתקני תליה למקרן

מתקני תליה למקרן הם הרבה יותר מעוד אביזר טכני – הם הבסיס לחוויית הקרנה מקצועית, נקייה ויציבה. אם כבר השקעתם במקרן איכותי – חשוב לבחור גם את מתקן התליה הנכון שיבטיח מיקום מדויק, נוחות שימוש ובטיחות לאורך זמן. באתר 'ג'נרל מכונות משרד בע"מ' תמצאו מבחר רחב של מתקנים: מזרועות טלסקופיות מתכווננות ועד זרועות צמודות תקרה – כולם נבחרו בקפידה על בסיס ניסיון של עשרות שנים בתחום ציוד משרדי ומערכות הקרנה. אנחנו מבינים שכל מקרן והצרכים שלו – ולכן אנו מציעים מתקנים המתאימים לסוגים שונים של מקרנים, כולל דגמים קלים או כבדים, חדרי ישיבות גבוהים במיוחד ואפילו חללים ביתיים אינטימיים. עם תמיכה בזוויות סיבוב שונות והתאמה לגבהים מגוונים, מתקני התליה שלנו מספקים פתרון אמיתי ולא רק אמצעי תלייה זמני. בין אם אתם מחפשים התקנה קבועה או סטנד נייד למצגות מזדמנות – אצלנו תמצאו את הפתרון המושלם.

מתקני תליה למקרן – הבחירה שתעשה את כל ההבדל

בואו נדבר תכל'ס – אם כבר השקעתם במקרן איכותי, בין אם זה מקרן לייזר חדיש, מקרן משרדי סטנדרטי או אפילו דגם קומפקטי לבית, למה לא להשלים את החוויה עם מתקן תליה למקרן שמתאים בול לצרכים שלכם? באתר 'ג'נרל מכונות משרד בע"מ' אנחנו מבינים בדיוק את הצורך הזה – לא רק להחזיק את המקרן באוויר, אלא לעשות את זה בצורה מקצועית, נקייה ואסתטית שתומכת בשימוש קבוע ונוח. מתקני התליה שלנו נבחרו בקפידה כדי לתת לכם פתרון אמין, בטיחותי ורב-שימושי במינימום כאבי ראש.


מניסיוני האישי בתחום – וזה מגיע מהמון התקנות שביצענו לאורך השנים – אין דבר יותר מתסכל ממתקן רעוע שמצריך "אילתור" כל פעם מחדש כשמשנים זווית או גובה. בקטגוריית 'אביזרים למקרנים / מתקני תליה למקרן', ריכזנו עבורכם מבחר רחב של דגמים שיענו לכל צורך: החל מזרועות טלסקופיות מתכווננות (כמו הדגם שמגיע מ-50 ס"מ עד 90 ס"מ או אפילו עד 180 ס"מ) ועד זרועות צמודות תקרה לדגמים קומפקטיים במיוחד כמו PRB-18F. ולא תאמינו כמה הבדל עושה אפשרות הסיבוב של 360 מעלות וההטיה של 20 מעלות בצפייה בחדרים מרובי כיוונים.


מה באמת חשוב לבדוק לפני שקונים מתקן תליה למקרן?

אז הנה נקודה שחשוב לי להעביר לכם מהלב: כשאתם בוחרים מתקן תליה למקרן, אל תתפתו ללכת ישר על הזול ביותר או על הדגם הכי נוצץ מבחינת מפרט. קודם כל – תבינו איזה סוג מקרן יש לכם. יש כאלה שלא עושים חישוב לגובה התקרה או למרחק ההטלה (אם יש לכם מקרן עדשה רחבה מאוד לדוגמה – אתם חייבים זרוע שמתאימה ל-Ultra short throw). ואז מתחיל הבלגן... “נו באמת! איך לא חשבתי על זה קודם?”


המלצה שלי? שבו רגע עם עצמכם ותראו איפה אתם רוצים לתלות את המקרן – מה הקיר הקרוב ביותר? האם מדובר בתקרה גבוהה מהרגיל? האם צריכים סיבוב רב כיווני כי הקהל יושב מכל הצדדים? ברגע שתדעו לענות על השאלות האלה, הבחירה תהיה פשוטה הרבה יותר. הבשורה הטובה היא שאנחנו בג'נרל מכונות משרד מציעים מגוון עצום שמתאים לכל תרחיש כמעט.


לדוגמה, אם אתם צריכים משהו נייד ואופציונלי לאירועים או למצגות מזדמנות – הסטנד הרצפתי שלנו עם 4 גלגלים הוא פתרון מעולה! מצד שני, אם אתם מחפשים קבע לחדר ישיבות מקצועי עם מראה נקי וסימטרי – זרוע צמודת תקרה היא פשוט מושלמת לזה. הכדור עכשיו במגרש שלכם…


לא רק אסתטיקה – גם יציבות וביטחון

אני תמיד אומר: מקרן הוא מוצר רגיש ויקר (וזה נכון גם לגבי מדפסות לייזר ומכונות צילום), אז למה לקחת סיכון ולחבר אותו עם אביזרים מפוקפקים? מתקני התליה שאנחנו מציעים כאן באתר עשויים חומרים עמידים ויציבים במיוחד שנבדקו לעומסים שונים ומתאימים למשקלים מגוונים של מקרנים – כולל דגמים קלילים עד 2 ק"ג וגם כאלה כבדים יותר שמשמשים בכיתות לימוד גדולות או אולמות הרצאות.


ואולי הכי חשוב: אל תשכחו לחשוב גם קדימה. אם בעתיד תרצו לשדרג או להחליף מקרן בדגם אחר (או אולי להפוך חדר קטן לחלל קולנוע ביתי מפנק), הבחירה במתקן איכותי וגמיש מראש תחסוך לכם שפע של כאבי ראש וחורים מיותרים בקירות… כן כן, ראיתי אנשים שעשו "עבודת טיח" אחרי כל שינוי קטן!


אז למה דווקא מאיתנו?

'ג'נרל מכונות משרד בע”מ' נמצאת בשטח כבר כמה עשורים טובים. אנחנו חיים ונושמים ציוד משרדי מכל הסוגים: ממדפסות משולבות ומגרסות נייר ועד מתקני תלייה מורכבים למערכות הקרנה מתקדמות. אבל יותר מזה – אנחנו מביאים איתנו ניסיון שירות אמיתי בגובה העיניים, כזה שמכוון לפתור בעיות ולא רק למכור מוצרים.


אם משהו לא ברור לכם בבחירת המתקן הנכון, אנחנו כאן בשבילכם תמיד להתייעצות קצרה בטלפון או בהודעת וואטסאפ מהירה. כי בינינו? לפעמים המלצה קטנה בזמן הנכון יכולה לחסוך שעות ארוכות של ניסוי וטעייה.


בקיצור חברים: בין אם אתם מקימים חדר ישיבות חדש לחברה שלכם ובין אם אתם משפצים סלון ורוצים להפוך אותו לקולנוע ביתי חלומי – מתקני התליה שלנו כאן כדי לתת גב מלא לפרויקט הזה ולהבטיח שהמקרן שלכם יהיה במקום הנכון ובזווית המדויקת.


תעשו לעצמכם טובה ותבחרו נכון מההתחלה!



מה ההבדל בין מתקן תלייה תקרתי למקרן לבין זרוע תלייה מהקיר – ואיך יודעים מה מתאים לכם?

האמת? זאת אחת השאלות שאני מקבל הכי הרבה, ובצדק. לא כל חלל מתאים לכל סוג מתקן. מתקן תלייה תקרתי (Projector Ceiling Mount) הוא האופציה הכי שכיחה היום בבתים פרטיים, משרדים וגם בכיתות לימוד – במיוחד כשהתקרה בגובה סטנדרטי ויש רצון למראה סימטרי ומוקפד. לעומת זאת, זרוע קיר מגיעה בזווית שונה לגמרי ונותנת פתרון מצוין בחדרים שבהם התקרה גבוהה מאוד או שיש מגבלות מבניות שמונעות חיבור ישיר לתקרה – כמו למשל בבנייה טרומית או כשיש תקרת גבס דקה בלי פרופילים מסיביים.
במבחן הנוחות – חשוב להבין איפה אתם יושבים ביחס למקום שהמקרן יותקן בו. אם מדובר בחדר ישיבות שבו הקהל יושב מול הקיר, עדיף מתקן תקרה כדי לקבל מרכזיות ונוחות הקרנה אידיאלית. אבל אם מדובר בחלל לא סטנדרטי בבית פרטי למשל (כמו סלון צר וארוך), לפעמים זרוע קיר שפונה באלכסון פותרת את הבעיה בצורה אלגנטית יותר. מניסיוני האישי? היו מקרים שדווקא התקנה על הקיר הצילה לנו את הפרויקט, פשוט כי לא הייתה שם דרך לחזק את התקרה מבלי לפרק חצי בניין...
אז בקיצור: אל תבחרו "על עיוור". מדדו את החלל, חשבו על זוויות ההקרנה והחליטו האם אתם צריכים תליה אנכית או אופקית.

מה היתרונות של זרוע טלסקופית לתליית מקרן בין 50 ס"מ ל-90 ס"מ (או יותר)?

זרוע טלסקופית היא כמו סכין שוויצרי בתחום הזה – גמישה, נוחה ומתאימה עצמה לסוגים רבים של פרויקטים. למה? כי לא תמיד אפשר לדעת מראש איפה בדיוק צריך להיות המיקום הסופי של המקרן ביחס למסך או לקיר ההקרנה. לדוגמה: אם רכשתם מקרן עם עדשה רגילה ואתם רוצים להציב אותו במרחק מדויק כדי לקבל תמונה בגודל 100 אינץ’ – אתם חייבים גמישות בהתקנה.
זרוע טלסקופית שמגיעה באורך משתנה (נגיד בין 50 ל-90 ס"מ) מאפשרת לכם לעשות התאמות קטנות אחרי ההתקנה הראשונית בלי לפרק הכול מחדש. אני אישית השתמשתי בדגם כזה כשעיצבתי משרד אדריכלים בתקרה בגובה חריג של כמעט 3 מטרים – אין מצב שהיינו מצליחים למרכז את התמונה בצורה טובה בלי האפשרות לכוון בדיוק לפי הצורך.
והחלק הכי טוב? יש גם דגמים שמתארכים אפילו עד 180 ס"מ! זה קריטי במקומות כמו כנסיות, אולמות מופעים או לובאים גדולים של חברות שבהם התקרה ממש גבוהה והתמונה צריכה להגיע בדיוק לגובה עין.

האם מתקן צמוד תקרה כמו PRB-18F מספיק יציב ובטוח לשימוש לאורך זמן?

שאלה מעולה! הדגם PRB-18F הוא אחד הפייבוריטים שלי להתקנות פשוטות ונקיות בבתי לקוחות ובמשרדים קטנים עד בינוניים. מדובר במתקן קומפקטי מאוד שמתחבר ישירות לתקרה ללא צורך בזרוע ארוכה – וזה יתרון מטורף מבחינת יציבות והחזקה לאורך זמן כי ככל שהמרחק קטן יותר מהתקרה, כך פחות עומסים מופעלים על נקודת החיבור.
אבל מעבר לזה – חשוב לבדוק את איכות החומר ממנו עשוי המתקן ואת העומס המקסימלי שהוא מיועד לו. במקרה של PRB-18F אנחנו מדברים על גוף עשוי פלדה מאסיבית עם מנגנון נעילה בטיחותי נגד תזוזות וקפיצות פתאומיות (במיוחד בזמן ניקיון או רעידות קלות). אני חייב לציין שהרכבתי כבר כמה וכמה כאלה עם מקרנים קטנים יחסית במשקל סביב ה-1.5 ק"ג וזה החזיק מושלם לאורך שנים!
בשורה תחתונה: כל עוד אין לכם צורך בזוויות מורכבות מדי או התאמות מרחק מהמסך – זה פתרון פצצה וחוסך זמן התקנה משמעותי.

כמה באמת משפיעה האפשרות לסיבוב של 360 מעלות והטיה של 20 מעלות בצפייה רב כיוונית?

וואו… זו אחת הפונקציות שבאמת עושה הבדל בעניינים של נוחות שימוש יומיומית! נכון שאתם יכולים להתפשר ולהזיז את כל המעמד כל פעם שרוצים לשנות משהו קטן בזווית? תאורטית כן… אבל למה שתעשו לעצמכם חיים קשים?
מתקן שמאפשר סיבוב מלא של 360 מעלות לצד הטיה אנכית של עד 20 מעלות נותן לכם יכולת כיוון מושלם גם אחרי ההתקנה עצמה – וזה זהב טהור בעיקר במקומות שבהם תנוחת הישיבה משתנה בהתאם לקהל ולתוכן (לדוגמה חדר ישיבות קטן שבו לפעמים מקרינים סרטונים ולפעמים מצגות עסקיות).
באחד הפרויקטים שלנו באולם הדרכות לחברת הייטק בהרצליה השתמשנו בדגם כזה כדי לאפשר למנחה לכוון מהר תוך כדי הרצאה לכל צד שבו נמצא קהל חדש שנכנס באמצע... נשמע מוגזם? אולי קצת, אבל בפועל זה הפך את הכל להרבה יותר מקצועי ושמר על איכות צפייה אחידה בכל מצב.
בקיצור: אם יש לכם צורך בשימוש דינמי ולא חד פעמי בלבד – השקעה בדגם עם תנועה מלאה היא פשוט בגדר חובה מבחינתי.

האם מתקני תליה כבדים מתאימים גם למקרנים קטנים במשקל עד 2 ק"ג?

בהחלט כן! רק חשוב לדעת להשתמש בהם נכון ולא "להכביד" איפה שלא צריך... הרבה פעמים אנשים חושבים שאם הם רוכשים מקרן קליל במיוחד אז אין צורך להשקיע בכלל במתקני תליה איכותיים – ופה מגיע הטעות הגדולה שלהם.
אני תמיד ממליץ ללכת דווקא על מתקני תליה איכותיים גם למכשירים הקלים ביותר משתי סיבות עיקריות: הראשונה היא בטיחות כמובן – אי אפשר לדעת מתי ילד יקפוץ ליד השולחן או חתול יקפוץ על הארון… והשנייה היא גמישות להמשך: אם בעתיד תרצו להחליף דגם, יהיה לכם בסיס מותאם מראש לרוב סוגי המקרנים בשוק ללא הצורך לפרק ולהתחיל מחדש.
בדיוק בגלל זה אנחנו מחזיקים באתר שלנו מתקני תליה שמתאימים גם למשקל נמוך אבל נותנים תחושת יציבות מטורפת ומגיעים עם אפשרויות התקנת שונות לפי סוג התיקרה/שיפועים וכו’.

איך לבחור סטנד רצפתי חזק ונייד שמתאים במיוחד למצגות ואירועים?

סטנדים רצפתיים הם פתרונות נהדרים כאשר אנחנו מדברים על ניידות ופריסה זמנית כמו באירועים, מצגות מזדמנות או שיעורים שנערכים בכיתה אחרת בכל יום שני ושלישי... אני אישית אוהב מאוד לעבוד עם הדגמים שמגיעים עם גלגלים ותפסניות נעילה חזקה כי הם משלבים בין קלילות להזזה לבין יציבות בזמן הקרנה בפועל.
לדוגמה הדגם שאנחנו מציעים באתר כולל בסיס רחב מאוד עם ארבע רגליים מפוצלות + גלגלים מסתובבים לניידות מקסימלית + שטח משטח אחיזה רחב שמתאים לרוב סוגי המקרנים הקיימים היום בשוק (עד משקל כולל סביב ה-5 ק"ג).
חשוב לוודא שגם הגובה שלו ניתן לכיוון ושיש מנגנוני נעילה אמינים שלא יתנו לזוויות להשתנות באמצע המצגת… אני ראיתי מקרים שבהם סטנד רופף שינה זווית בדיוק כשראש צוות התחיל לדבר מול המשקיעים... מביך ברמות!
אז הנה טיפ אישי שלי: תשימו לב לבסיס ולעובי הפרופילים לפני שאתם מזמינים משהו אונליין רק לפי תמונה יפה…

איזו זרוע מומלץ לבחור עבור מקרן Ultra Short Throw ומה חשוב לבדוק בה?

כשמדובר במקרני Ultra Short Throw אנחנו נכנסים כבר לעולם אחר לגמרי מבחינת התקנה וזוויות הקרנה. כאן המרחק מהמסך יכול להיות אפילו פחות מחצי מטר (!) ולכן דיוק בהתקנת הזרוע הוא קריטי ביותר אחרת תקבלו תמונה מעוותת לחלוטין...
אני ממליץ בחום לעבוד אך ורק עם מתקנים ייעודיים לדגמים כאלה כמו OWM3000 לדוגמה שהוא מותאם במיוחד לעבודה עם עדשות UST ומגיע כבר מכוון ועשוי חומרים מעולים שתומכים ביציבות הדרושה ברמת מילימטר אחד לפה או לשם!
עשיתי איתו כמה פרויקטים מעניינים בסלונים פתוחים וגם בכיתה חדשנית בבית ספר בראש העין וראינו שכל שינוי קל בזווית נותן אפקט דרסטי בתמונה הסופית…
אז שלא תגידו שלא אמרתי: אל תאילתראו פתרונות כשמדובר בUST… הכל חייב להיות מדויק ברמת לייזר!

יש דבר כזה “יותר מדי” מתלה? האם כדאי להשאיר מרווח עתידי להרחבות?

מצוין ששאלתם! הרבה אנשים עושים טעות כשהם מתקינים משהו “על הקצה”. כלומר אם עכשיו יש להם מקרן ששוקל קצת ומתאים בדיוק לזווית שהם צריכים כרגע — אז הם הולכים וקונים משהו מינימלי בלי שום יכולת הרחבה או שינוי בעתיד... ואז מה שקורה? שנתיים אחרי הם מחליפים מקרן והוא בכלל דורש מרחק גדול פי שתיים ואז מתחילים לחורר שוב בקירות...
אני תמיד ממליץ לקחת מקדם ביטחון קטן ולבחור מתקן קצת יותר גמיש וגודל נוסף קטן קדימה בבחירה שלכם — נגיד במקום זרוע קצרצרה בחרו בטווח בינוני - ארוך שנותן אופציה להאריך בעתיד לפי הצורך מבלי לשבור שוב הכול מחדש.
בקיצור חברים - אל תחכו לרגע האחרון כדי לגלות ש"החוט קצר מדי"… השקיעו עכשיו וחסכו בלגן גדול אחר כך!

השוואה מעמיקה בין מתקני תלייה ומעמדים למקרנים – מה באמת כדאי לכם לבחור?

כשמדובר בתליית מקרן בחדר ישיבות, בבית קולנוע ביתי או אפילו בכיתה, הבחירה במתקן הנכון עושה את כל ההבדל. יש שפע של פתרונות בשוק – מתקנים צמודי תקרה, זרועות טלסקופיות, סטנדים רצפתיים ועוד. כל אחד מהם מציע יתרונות משלו, אבל גם מגבלות שצריך להיות מודעים אליהן. אז בואו נצלול פנימה ונבחן לעומק את ההבדלים בין האפשרויות הפופולריות ביותר.

מתקן תלייה למקרן מהתקרה – Projector Ceiling Mount

זה הסוס הוותיק והאמין בעולם התקנות המקרנים. לרוב מדובר על זרוע קבועה או טלסקופית שמתחברת ישירות לתקרה ומאפשרת תלייה יציבה ובטוחה לאורך זמן. היתרון הגדול שלו הוא מראה נקי ובלתי מורגש כמעט – הכל מוסתר מעל הראש. הדגמים הבסיסיים הם לרוב באורך קבוע (כמו 20-30 ס"מ), אך קיימות גם גרסאות מתכווננות שנותנות טווח של 50 ועד 90 ס"מ, ואפילו מ-100 ועד 180 ס"מ.
אם אתם עובדים עם חדר שיש בו תקרה גבוהה במיוחד – נגיד כ-3 מטר ויותר – הגרסאות הארוכות יותר יהיו קריטיות בשביל לקבל זווית צפייה אופטימלית ולא לאבד בהירות בפרויקטור עצמו. מצד שני, אם התקרה נמוכה יחסית ואתם רוצים להצמיד את המקרן הכי קרוב שאפשר לתקרה עצמה בלי הרבה בולטות לעין – דגם כמו PRB-18F הצמוד לתקרה ייתן לכם בדיוק את זה: התקנה חלקה ונקייה בעיצוב מינימליסטי.
ומה לגבי נוחות שימוש? פה נכנסות לתמונה פונקציות מתקדמות כמו סיבוב של 360 מעלות והטיית זווית עד 20 מעלות לטובת התאמה מדויקת של התמונה למסך או הקיר שאתם מקרינים עליו. זה לא רק פינוק אלא צורך אמיתי אם המסך שלכם לא בדיוק באמצע החדר או שהמקרן צריך "לפצות" על סטייה בזווית.

זרוע תליית מקרן מהקיר – פתרון חכם לחללים מיוחדים

לא הרבה חושבים על האופציה הזו, אבל זרוע קיר למקרן יכולה להיות מצילת חיים בחדרים שלא מאפשרים התקנה מהתקרה בגלל עיצוב גבס מורכב או תאורה שקועה למשל. כאן מדובר על זרוע שמתחברת לקיר בצד ומתוחכמת מספיק כדי להחזיק את המקרן בזווית הנכונה כך שהתמונה תגיע בדיוק למסך ממול.
ברוב המקרים תראו אותה בשימוש עם מקרנים בעלי עדשה רחבה מאוד (Ultra Short Throw), אותם פרויקטים שמסוגלים להציג תמונה גדולה ממרחק קצר מאוד. וכשמדובר בדגם מיוחד כמו OWM3000 שנועד במיוחד לפרופיל כזה של מקרנים רחבי זווית – אתם מקבלים זרוע קומפקטית וחכמה שבאמת מתוכננת בהתאם לצרכים המדויקים האלה.
אני אישית חייב להגיד שבפרויקטים שעשיתי לחללים מיוחדים כמו מרחבי למידה פתוחים או כיתות חדשניות עם מחיצות ניידות – זו לגמרי הייתה הבחירה הטבעית והנכונה.

סטנדים ריצפתיים למקרן – גמישות בלי להתחייב

בואו נדבר תכל'ס: לפעמים פשוט אין אפשרות לקדוח בקיר או בתקרה. אולי זה מקום שכור ואולי אתם בכלל רוצים אופציה ניידת שאפשר להעביר מחדר לחדר בלי כאב ראש גדול. כאן נכנסים הסטנדים הרצפתיים לתמונה ובגדול הם מספקים פתרון גמיש מאוד ומיידי.
יש דגמים פשוטים וקלים שמתאימים בעיקר למקרנים עד שני קילוגרם בלבד, אבל אם יש לכם מכשיר קצת יותר כבד (נגיד 4–5 ק"ג), חשוב ללכת מראש על דגם חזק ויציב עם בסיס רחב ויכולת לשאת משקל כמו שצריך לאורך זמן ולא לערער ביציבות בכל פעם שמישהו עובר לידו...
יש גם גרסאות מתקדמות יותר עם גלגלים (וזה כבר מוסיף המון לניידות), למשל דגם הכולל ארבעה גלגלים וסוגר ביטחון לכל אחד מהם כדי שהסטנד יעמוד במקום כשצריך וישתחרר כשמזיזים אותו בין חדרים או אירועים שונים.
האמת? הופתעתי לגמרי בפעם הראשונה ששמתי סטנד כזה באולם הדרכות זמני ותוך שתי דקות היה לי קולנוע קטן ומשוכלל בלי שום חציבה בקירות. שורה תחתונה? אם אתם צריכים משהו זמני, גמיש ונייד ולא רוצים להכנס להתקנה מורכבת מדי – הסטנד הזה הוא הפתרון בשבילכם.

אז איך בוחרים נכון בין כל האפשרויות?

אני יודע שזה נשמע כאילו כולם עושים את אותו הדבר בסופו של דבר – מחזיקים את המקרן באוויר... אבל האמת היא שכל אחד מהמוצרים פה משרת צורך קצת אחר וכל בחירה משפיעה על השימוש היומיומי שלכם בצורה מובהקת ממש.
אם אתם יודעים שהמערכת תישאר במקום שנים קדימה ואתם מעדיפים פתרון שנראה טוב ומשתלב בעיצוב הכללי של החלל – לכו על מתקן תליה מהתקרה עם יכולת התאמה לזוויות שונות ואורך משתנה לפי הצורך שלכם בפועל.
אם מדובר באולם רב שימושי שבו צריך לשנות מיקום מדי פעם או שאין דרך בטוחה לקדוח בקירות/בתקרה? לכו ישר לסטנד הרצפתי ואל תשברו לעצמכם את הראש יותר מדי...
ואל תשכחו להתאים בין סוג המתקן לסוג העדשה במקרן שלכם! כי אין דבר מבאס יותר מאשר לגלות רק אחרי ההתקנה שהתמונה יוצאת עקומה מדי כי המרחק לא מתאים לעדשה הספציפית הזאת...
בקיצור, כל מוצר מהרשימה הזו יכול להיות הפתרון הכי טוב עבורכם – רק צריך להבין קודם איזה צורך אמיתי אתם רוצים לפתור ולבחור בהתאם לזה ולא רק לפי התמונות באתר המכירה... הכדור עכשיו במגרש שלכם!
logo בניית אתרים