מקרן לייזר אופטומה - Optoma laser projector
מקרן לייזר הינו מקרן עם יחידת הארה מסוג לייזר במקום מנורת הליבון הישנה שבמקרנים של מנורה רגילה להלן הסבר קצר ליתרונות מקרן הלייזר.
מקרניי הלייזר הופכים ליותר ויותר פופולריים ובשניים האחרונות יותר ויותר דגמי מקרנים מוצעים בטכנולוגיית הלייזר והמחירי מקרני הלייזר יורדים
מקרן לייזר אופטומה - Optoma laser projector
מקרן לייזר אופטומה - Optoma laser projector ב'ג'נרל מכונות משרד בע"מ'
אם אתם מחפשים פתרון תצוגה ברמה הגבוהה ביותר – כזה שמספק תצוגה חדה, עוצמתית וחלקה גם בתנאי תאורה לא אידיאליים – אתם בהחלט במקום הנכון. בקטגוריית מקרן לייזר אופטומה - Optoma laser projector באתר של 'ג'נרל מכונות משרד בע"מ', תקבלו גישה למגוון דגמים מתקדמים שמתאימים למשרדים, עסקים, מוסדות חינוך, חדרי ישיבות ואפילו לחוויית קולנוע ביתית בלתי נשכחת.
האמת? הופתעתי בעצמי כשנחשפתי לעוצמות של מקרני הלייזר מבית Optoma. כל פעם שאני מדגים אחד מהדגמים האלו ללקוחות – אני שומע את אותה תגובה: "וואו!". וזה לא במקרה. מדובר ביצרן עם מוניטין בינלאומי שמקפיד לשלב טכנולוגיות מתקדמות במיוחד כמו Ultra HD 4K, ניגודיות גבוהה בטירוף שמגיעה גם ל-1:2,500,000 (!), בהירות מרשימה של עד 6300 ANSI לומן ותמיכה מלאה בהקרנה מטווחים קצרים ושימושים ייחודיים.
טכנולוגיה מתקדמת שלא משאירה מקום לפשרות
בואו נדבר תכל'ס – היום כבר אי אפשר להתפשר על איכות התמונה. מסכים ומקרנים נמצאים בכל מקום, והעין שלנו הפכה למפונקת יותר ויותר. בדיוק בגלל זה חשוב לבחור בפתרון אמין שנותן בראש מבחינת חדות צבעים ועמידות לאורך זמן. אז מה מיוחד במקרני Optoma? קודם כל – הם מקרני לייזר (ולא נורה רגילה), מה שאומר פחות תחזוקה, פחות הוצאות שוטפות והרבה יותר שעות עבודה (אנחנו מדברים על מעל 30,000 שעות הקרנה בממוצע).
מעבר לכך, הטכנולוגיה שנמצאת כמעט בכל מקרן לייזר אופטומה - Optoma laser projector כוללת יכולת הקרנה מושלמת גם באולמות מוארים מאוד וגם בסביבות קטנות וצפופות שאין בהן מרחק גדול לקיר ההקרנה. לדוגמה: דגם ה-GT2000HDR או ה-ZH507ST מאפשרים הקרנה מטווח קצר מאוד בלי לוותר על עוצמה או חדות. אם הייתי מקבל שקל על כל פעם ששאלו אותי אם זה יחליף את הטלוויזיה בסלון... בקיצור – כן!
כמובן שזה תלוי בצורך שלכם – לחדרי ישיבות עם אור יום עשיר הייתי ממליץ ללכת על הדגמים שכוללים לפחות 5000 אנסי לומן כמו ZH506e או ZU820TST; לחדרי הרצאות בינוניים יתאים גם ZH450 המצויין; ואם מדובר בעסק שרוצה להציג תכנים פרסומיים באיכות גבוהה במרחב פתוח – לכו ישר לדגם כמו UHZ66 או UHZ65LV עם רזולוציית 4K וביצועים שלא יביישו שום אולם קולנוע.
התאמה אישית לצורך ולתקציב שלכם
אני יודע איך זה נשמע – מגוון רחב עשוי להיות מבלבל... אבל אל דאגה! אצלנו באתר וגם בצוות התמיכה נדאג לעזור לכם לבחור את הדגם שהכי מתאים לכם לפי תנאי השטח, מטרת השימוש והתקציב שלכם (שזה לא פחות חשוב). למשל: אם אתם מחפשים פתרון זול יחסית אבל עם ביצועים טובים להפליא עבור כיתה או חדר קטן יחסית – דגם Optoma ZX300 הוא בחירה מצוינת במחיר משתלם בלי לקרוע את הכיס.
לעומת זאת, למי שמעוניין להרשים באמת ולהביא הצגה ברזולוציה מטורפת של 4K לבית שלו או לאולם אירועים קטן – יש לנו דברים שבאמת קשה להתחרות בהם: מה-UHZ68LV ועד CinemaX P2 שמתאים לסלון הביתי ממש כמו כפפה ליד (וזה אפילו בלי לדבר על האסתטיקה שלו). חשוב לי להגיד דבר אחד בצורה ברורה: לשבת על הגדר ולחכות למחירים לרדת זו טעות נפוצה... כי המציאות היא שככל שעובר הזמן הביקוש גדל והמחירים לא תמיד יורדים בהתאם.
אז למה דווקא אצלנו?
עם ניסיון של שנים בתחום הציוד המשרדי והתצוגה החכמה, אנחנו בג'נרל מכונות משרד בע"מ יודעים לזהות איכות ולספק רק מוצרים שאנחנו עומדים מאחוריהם בלב שלם. לצד מקרני הלייזר של Optoma, אנחנו מציעים שירות מקצועי ואישי בלי סיסמאות ריקות. כן כן, בשיחה אחת נוכל להבין יחד אם אתם בכלל צריכים מקרן קצר טווח (Short Throw) כמו ZH406STx או אולי בכלל עדשה רחבה לדגם מתקדם כגון HZ40ST.
בנוסף לכך – אצלנו תוכלו למצוא ציוד נלווה ומשלים אם אתם כבר כאן: מדפסות מכל הסוגים כולל מדפסת משולבת ומדפסת לייזר איכותית שתעשה לכם סדר במשרד; מכונות צילום אמינות לטווח ארוך; אפילו מגרסות נייר מתקדמות שיהיו פתרון מושלם עבור כל סביבה משרדית שרוצה לשמור על דיסקרטיות וניקיון מידע.
שורה תחתונה?
מקרן לייזר אופטומה - Optoma laser projector הוא לא עוד פריט טכנולוגי במדף שלכם – הוא השקעה חכמה באיכות התמונה שאתם רואים מדי יום והשדרוג שחיפשתם כדי להעביר תוכן בצורה הכי ברורה ומקצועית שיש. בין אם אתם לקוחות פרטיים שאוהבים קולנוע איכותי בבית ובין אם אתם אנשי מקצוע שמציגים לקהל באופן קבוע ורוצים לעשות את זה נכון באמת – אל תהססו לבדוק איתנו איזה דגם הכי נכון עבורכם מתוך עשרות האפשרויות הזמינות באתר.
בקיצור? תעשו לעצמכם טובה: אל תתפשרו על פחות מהמובחר ביותר בתחום ההקרנות המקצועיות. גשו עכשיו לעמוד הקטגוריה באתר שלנו ובחרו את מקרן הלייזר הבא שלכם מתוך מבחר דגמי Optoma המרשימים שאנחנו מציעים כאן ב'ג'נרל מכונות משרד בע"מ'. הכדור עכשיו לגמרי במגרש שלכם!
שאלות ותשובות נפוצות בנושא מקרני לייזר אופטומה – מניסיון אישי בשטח
1. מה ההבדל המרכזי בין מקרן לייזר Optoma ZH450 לבין Optoma ZX300, ולמי כל אחד מהם מתאים?
האמת? זאת שאלה שאני מקבל לא מעט, במיוחד מלקוחות שמחפשים פתרון מצוין למשרד קטן או לכיתה. אז ככה – ה-ZH450 הוא דגם חדיש יותר עם עוצמת הארה של 4200 ANSI לומן, רזולוציית Full HD וניגודיות מרשימה של 1:300,000. זה אומר שהצבעים בו הרבה יותר חיים ושהוא מתמודד טוב גם עם תאורה יחסית חזקה בחדר. לעומת זאת, ה-ZX300 נחשב כניסה לעולם מקרני הלייזר – בהירות נמוכה יותר (בערך 3500 לומן), רזולוציה WXGA שמתאימה בעיקר למצגות בסיסיות ולא להקרנת סרטים באיכות גבוהה.מניסיוני האישי – בכל פעם שהתקנתי ZH450 בכיתה או חדר ישיבות קטן, קיבלתי תגובות כמו "וואו! זה נראה כמו טלוויזיה". מצד שני, ZX300 לגמרי מחזיק מים כפתרון זול ואמין למצגות משרדיות פשוטות. זה באמת תלוי בצורך שלכם ובתאורה בחדר – אל תשכחו לקחת את זה בחשבון כשאתם בוחרים דגם.
2. האם דגם Optoma GT2000HDR באמת יכול להחליף טלוויזיה בסלון?
בגדול? כן, והוא עושה את זה בצורה מרשימה מאוד. מדובר במקרן Short Throw, כלומר אפשר להציב אותו ממש קרוב לקיר ועדיין לקבל תמונה ענקית בגודל של מעל 100 אינץ' בלי צורך לתלות מהתקרה או לשבור קירות... בנוסף – הוא מגיע עם תמיכה ב-HDR10 וב-Full HD טבעי, כך שהתמונה חדה וצבעונית בטירוף.יצא לי לא מזמן להתקין אותו אצל זוג צעיר שחיפשו לחסוך מקום ולהימנע מטלוויזיה גדולה שמעמיסה על הקיר בסלון. אחרי שהפעלנו להם אותו בפעם הראשונה? הם פשוט נמסו מהמראה והסאונד (המערכת המובנית גם לא רעה בכלל). חשוב רק לזכור שהוא פחות מתאים לחדרים מוארים מאוד – כדאי לסגור קצת את התריסים כדי ליהנות ממנו במקסימום.
3. אני צריך מקרן מקצועי להרצאות בכנסים גדולים – האם Optoma ZU820TST יתאים?
חד משמעית כן! אם אתם מחפשים עוצמה אמיתית שתספק תמונה חדה וברורה גם באולם ענקי מלא באור יום – ה-ZU820TST הוא מפלצת אמיתית בתחום הזה. הוא מספק כ-8800 ANSI לומן (!), רזולוציית WUXGA איכותית במיוחד והקרנה מטווח קצר יחסית בזכות עדשה מתקדמת שמתמודדת נהדר גם עם אילוצים בשטח.באחד הכנסים שעבדתי עליהם לפני כמה חודשים באולם תעשייתי ענק עם תקרה בגובה 8 מטר וקירות לבנים - ה-ZU820TST נתן הופעה שלא הייתה מביישת שום מערכת קולנוע מקצועית. התמונות היו חדות להפליא, הטקסט היה ברור אפילו מהשורות האחוריות ביותר והצבעים... פשוט אי אפשר היה לא להסיט מבט למסך הגדול באמצע החדר.
4. מהו מקרן ה-4K הכי משתלם לבית פרטי מבחינת מחיר-ביצועים?
כאן אני נכנס לדילמה שכל לקוח פרטי כמעט שואל אותי: "אני רוצה איכות 4K אמיתי אבל לא לשבור קופת חיסכון". במקרה כזה אני תמיד מציע שני מועמדים חזקים במיוחד: Optoma UHZ50 ו-UHZ45. שניהם עם רזולוציית 4K Ultra HD אמיתי (לא משודרג), והם מספקים גם HDR10 וגם PureMotion נגד רעידות בתנועה מהירה שזה בונוס רציני אם אתם צופים בסרטים או משחקים בקונסולה כמו פלייסטיישן או Xbox.ה-UHZ50 נותן ביצועים מדהימים בעוצמה של כ-3000 ANSI לומן וניגודיות גבוהה במיוחד של 1:2,500,000 בעוד שה-UHZ45 קצת פחות יקר אבל עדיין בועט חזק מבחינת צבעים וחדות במסכים עד גודל של 120 אינץ'. התקנתי את שניהם אצל כמה לקוחות פרטיים לאורך השנה האחרונה והתוצאות היו פנומנליות בכל פעם מחדש.
5. האם יש הבדל משמעותי בין דגמים כמו ZH507ST ו-ZH506e? איך לבחור ביניהם?
זו שאלה ששווה לנבור בה ברצינות כי מדובר בשני דגמים מעולים שמתוכננים לסביבות שונות לגמרי למרות הנתונים הדומים שלהם על הנייר (5000+ ANSI לומן כל אחד). ההבדל העיקרי נעוץ בטווח ההקרנה: ZH507ST מיועד לקרבה גבוהה לקיר ומוגדר כמקרן Short Throw בעוד ש-ZH506e מיועד למרחק רגיל ואף גדול יותר.אם אתם עובדים בכיתה קטנה או משרד צפוף שבו אין לכם מספיק עומק חדר כדי להציב את המקרן רחוק מהקיר — לכו בלי לחשוב פעמיים על ZH507ST; לעומת זאת אם מדובר באולם הרצאות סטנדרטי או חדר ישיבות מרווח בו ניתן לתלות אותו מאחור – אז ZH506e יהיה מושלם ויחסוך לכם כאבי ראש מיותרים בעת ההתקנה והתפעול השוטף.
6. איך עומד הביצוע של Optoma UHZ66 מול UHZ65LV כשמדובר בקולנוע ביתי?
וואו וואו וואו... שתי מכונות הקרנה ברמה שבקלות יכולה להתחרות עם המסכים הכי יקרים שתמצאו היום בשוק! UHZ66 הוא הדגם החדש יותר והוא תוכנן מראש לתת יחס מדויק לצורכי הקרנת תוכן קולנוע ביתי מודרני בזכות התאמה נהדרת לצבעים כהים וחזקים ואפשרויות כיול מושקעות במיוחד.לעומתו ה-UHZ65LV אולי ותיק קצת יותר אבל עדיין נחשב לרפרנס בכל הנוגע לעושר צבע וטווח דינמי רחב מאוד בניגודיות פסיכית של 1:2 מיליון ועוצמת הארה מעולה של כ־5000 אנסי לומן שנותנת לו יתרון ברור בחדר מואר (נגיד סלון פתוח ביום). הייתי אומר שאם הסביבה שלכם חשוכה יחסית ורוצים להציג סרטים וסטרימינג מקצועיים — לכו על UHZ66; ואם יש הרבה תאורה שאתם לא יכולים לשלוט עליה — אז אין תחרות בכלל מול ה-UHZ65LV שנותן בראש בכל תנאי תאורה כמעט.
7. איזה מקרני לייזר מתאימים ביותר למרחבים פתוחים ולתוכן פרסומי מתמשך?
פה אנחנו מדברים כבר על תפוקה רצינית לאורך שעות רבות כל יום תוך שמירה על איכות קבועה ואפס תחזוקה כמעט לחלוטין — וזה המקום שבו הדגמים כמו UHZ68LV ו-ZU720T נכנסים לתמונה בענק! מדובר במכשירים שיוצרו ממש בשביל העבודה הזו: הקרנה ארוכת טווח בפרסום חוץ-משרדי כגון חלונות ראווה מסחריים מרכזיים בבתי מלון או מרכז קניות פעיל מאוד… כאלה שלא נסגרים אף פעם ותמיד רוצים למשוך עיניים פנימה דרך התוכן המוקרן.לדוגמה: התקנתי לפני כמה חודשים את UHZ68LV בגלריה עירונית שמציגה אומנות מודרנית כל הזמן דרך סרטוני תנועה ומוזיקה אינטראקטיבית — התוצאה הייתה מהממת ומושכת צפייה ללא הפסקה כולל באור יום מלא! היתרונות הם כמובן קלות תחזוקה בגלל טכנולוגיית הלייזר והעובדה שאין צורך להחליף נורות שוב ושוב כמו פעם...
8. איך להתמודד עם מגבלות מקום בבית כשאין מקום למקרן רגיל? האם Ultra Short Throw באמת עובד טוב?
אז כן חברים — יצא לי לבדוק את זה אישית ואני אומר בלב מלא: Ultra Short Throw זו המצאה ששינתה את המשחק לחלוטין! בזכות פתרונות כמו CinemaX P2 או אפילו ZU500USTe תוכלו להציב את המקרן צמוד ממש לקיר ועדיין לקבל תמונת ענק בגודל מטורף בלי התקנה מורכבת בכלל!לפעמים אנשים אומרים לי "אבל זה נראה מוגבל מדי"... ואז אני מפעיל להם את CinemaX P2 שמנגן טריילר קולנוע באיכות 4K ונראה כאילו אנחנו יושבים באולם IMAX קטן בתוך הבית שלהם— רק בלי הרעש ובלי הפופקורן שנופל לרצפה…
אז לכל מי שאין לו מרחק מספיק בין הקיר לספה/שולחן עבודה אבל עדיין רוצה חוויית מסך גדול ואיכות ציור פיקסלים מהמעלה הראשונה — Ultra Short Throw זו הבחירה הכי משתלמת שתמצאו היום בסביבה הביתית!
יאללה קדימה לבחור נכון
כל השאלות האלה הן באמת חלק קטן מתוך ים ההתלבטויות שקיימות כשמחפשים מקרן איכותי באמת... אז אם אתם עדיין לא בטוחים איזה דגם מתאים בדיוק לצורך שלכם - צרו איתנו קשר באתר ג'נרל מכונות משרד בע"מ ונעזור לכם למצוא בדיוק את האחד שישדרג לכם כל שקף לפרזנטציה סוחפת וכל סרט לחוויית קולנוע ביתי ברמה בינלאומית!השוואה בין מקרני לייזר של Optoma – מבט מעמיק על דגמים נבחרים
כבר הרבה זמן שאני עוקב אחרי שוק המקרנים, ובמיוחד אחרי מה שמציעה חברת Optoma. חייב לומר – מדובר באחת החברות היותר רציניות בתחום, עם מגוון עצום של דגמים שמתאימים כמעט לכל צורך – מחדר ישיבות ועד קולנוע ביתי, מהקרנה לטווח סופר קצר ועד הקרנות באולמות אירועים ואפילו אולמות הופעות. אז החלטתי לעשות סדר ולהשוות בין כמה מהדגמים הכי בולטים שלהם היום בשוק. יאללה, בואו נצלול פנימה.בהירות ועוצמת הארה – עניין של התאמה לסביבה
כשמדובר במקרני לייזר, אחד הפרמטרים המרכזיים שצריך לבדוק הוא עוצמת ההארה – ה-Lumens. ככל שהמספר גבוה יותר, כך המקרן מתאים לסביבות מוארות יותר ויכול להציג תמונה ברורה גם בלי חושך מוחלט.לדוגמה, אם ניקח את Optoma ZH606e עם 6,300 אנסי לומן או את ZU606TSTe שגם מצויד בעוצמה זהה – אנחנו מדברים פה על מפלצות שיכולות לעבוד בלי למצמץ אפילו בחדרים מוארים במיוחד או באולמות גדולים. לעומתם, ה-UHZ55 שמגיע עם 3,000 לומן או אפילו ה-UHZ45 עם 3,800 לומן מיועדים בעיקר לחדרים חשוכים יחסית או קולנוע ביתי שבו אפשר לשלוט בתאורה.
אבל לא כל הסיפור הוא עוצמת האור. למשל GT2000HDR מגיע עם רק כ-3500 לומן אבל בגלל שהוא מקרן טווח קצר וחוסך הרבה אור בדרך אל המסך – בפועל הוא מתמודד יפה מאוד גם בסביבות מאתגרות מבחינת תאורה.
בקיצור, תבחרו לפי המקום שבו אתם הולכים להשתמש במקרן ולא רק לפי המספרים על הנייר. כי מקרן חלש בחדר מואר? זה כמו לשים פנס קטן באמצע מופע רוק...
טכנולוגיית הקרנה וטווחי הקרנה
עוד דבר שחייב לשים אליו לב זה טכנולוגיית ההקרנה והעדשה: האם זאת הקרנה רגילה? טווח קצר (Short Throw)? אולי אפילו Ultra Short Throw?מי שמצפה להריץ סרטים בבית על קיר בגובה בלי לתלות את המקרן באמצע התקרה – כדאי לו להציץ לדגמים כמו CinemaX P2 או UHZ65UST שניהם Ultra Short Throw מדהימים שמתוכננים לעמוד ממש קרוב לקיר ולהציג תמונת 4K עילאית בלי צורך בהתקנות מסובכות. באמת פתרון פרקטי למי שרוצה חוויית קולנוע בבית אבל לא רוצה להפוך את כל הסלון לאולם הקרנה.
לעומתם, יש את ZH507ST ו-ZU607TST שהם Short Throw יותר "קלאסיים" ומתאימים למשל לכיתות לימוד או חדרי ישיבות קטנים שבהם צריך להציב את המקרן קרוב יחסית למסך אך עדיין לשמור על איכות גבוהה והשליטה בגודל התמונה.
ועדיין יש כמובן גם דגמים סטנדרטיים כמו HZ40 ו-ZH400 שעובדים נהדר למרחק רגיל ומספקים ביצועים מרשימים מאוד למשתמש הביתי הרציני או העסקי הרציני עוד יותר.
איכות התמונה ורזולוציה
נו באמת… איך אפשר לדבר על מקרנים ולא להזכיר איכות תמונה? ברור שזו אחת הנקודות החשובות ביותר. אז ככה: הדגמים שמגיעים ברזולוציה Full HD (1920x1080) כמו ZH450ST או HZ40 נותנים אחלה תמונה בסיטואציות רבות – מצגות עסקיות ועד סרטונים ביוטיוב באיכות גבוהה.אבל אם אתם כבר משקיעים ברצינות ורוצים תמונה שתפיל לכם את הלסת בכל פעם מחדש – אין תחליף לרזולוציית 4K אמיתית. כאן נכנסים לתמונה דגמים מדהימים כמו UHZ50, UHZ66 ואחיו הגדול יותר UHZ68LV שמביא איתו גם 5,000 אנסי לומן לניגודיות גבוהה וביצועים מעולים גם בסביבה פחות אידיאלית מבחינה תאורתית.
ושלא נדבר בכלל על UHZ65LV וה-CinemaX P2 שנותנים ניגודיות אסטרונומית של 1:2 מיליון! כן כן… זו לא טעות הקלדה. זה אומר שאתם תקבלו צבע שחור עמוק ורווי ממש כאילו צפיתם בתמונה מודפסת מקצועית ולא בהקרנה.
עדיין חשוב לזכור שגם Full HD יכול להספיק בהחלט להרבה שימושים יומיומיים ולחסוך לכם לא מעט כסף אם הצורך שלכם הוא עסקי/חינוכי ופחות בידורי-קולנועי.
שימוש פרקטי והתאמות ספציפיות
אז איפה כל אחד מהם נכנס למשבצת שלו? ובכן... הנה כמה מחשבות:- לצרכים משרדיים סטנדרטיים בהרצאות ומצגות בכיתה – דגמים כמו ZX300 (קל משקל ונייד), ZW403 ו-ZW350 יהיו מעולים בזכות גודל קומפקטי ותחזוקה נמוכה.
- אם אתם צריכים להקים מערכת הקרנה בכיתה קטנה / חדר ישיבות קטן מאוד ואין לכם מקום למיקום רחוק מהמקרן עד הקיר? פה נכנסים כל ה-ST וה-UST: HZ40ST (מצוין!), GT2000HDR וזוג הדגמים ZH406STx / ZU500USTe שעושים עבודה יוצאת מן הכלל בקרבה למסך.
- לחוויית קולנוע ביתית? אני אישית ממליץ ללכת פשוט עד הסוף אם התקציב מאפשר ולקחת משהו מה-UHZs (50/65/66) או את CinemaX P2 שנותן חווייה שאין דברים כאלה.
- ואם אתם אנשי מקצוע בתחום האירועים/תערוכות ואתם צריכים כוח אמיתי שיודע להתמודד עם תנאי תאורה קשים ותמונות ענקיות באיכות יציבה לאורך שעות רבות של עבודה? לכו ישר אל הגדולים באמת: ZU820T / TST או אפילו ה-ZU720T שעושה עבודה פנומנלית כשזה מגיע לתפוקה גבוהה לאורך זמן.
נקודות לסיום בדרך הכי תכל'ס שאפשר
אני יודע שזה הרבה מידע בבת אחת וזה מרגיש לפעמים קצת כאילו אתם מנסים לבחור בין סוגים שונים של מטוסים... אבל האמת היא שכל מה שצריך לעשות זה לחשוב רגע קדימה: איפה תשתמשו במקרן הכי הרבה? איזה גודל מסך תרצו להשיג ומה התנאים הפיזיים במקום שבו תשתמשו בו?אפשר לקנות את הדגם הכי יוקרתי בשוק ואם הוא לא מתאים לסביבה שלכם – פספסתם בענק... מצד שני אולי דווקא הדגם הפשוט בתקציב סביר יספק בדיוק את מה שאתם צריכים וישרת נאמנה במשך שנים קדימה.
אז תעשו לעצמכם טובה ותסתכלו לא רק על המספרים אלא גם על ההקשר המעשי בשטח. כי כשזה עובד נכון ואתם רואים סרט כמו בקולנוע אצלכם בבית...? וואו! אין תחושת סיפוק גדולה מזאת!
א.אורך חיי הקרנה ארוכים במיוחד מ 20,000 ועד 30,000 שעות הקרנה לעומת 4000 -5000 שעות הקרנה במקרן עם נורה סטנדרטית (במצב רגיל)
ב.עוצמת הארה קבועה גם לאחר 2000 שעות לעומת דעיכת העוצמה במקרן עם מנורה רגילה עוצמת ההארה במקרני לייזר נשארת קבועה משעת ההקרנה הראשונה ועד 20,000 שעות
ג. במקרן לייזר כיבוי והדלקה מיידים ללא צורך בהמתנה זאת להבדיל מקרן עם מנורה סטנדרטיות מומלץ להמתין דקה עד שלוש דקות בהדלקה ובכיבוי.
ד. מקרן לייזר יכול להקרין מכל זווית (לדוגמא מלמעלה למטה בקוו ישר) 360 מעלות לעומת מקרן מנורה שמחייב הקרנה אופקית בלבד.
ה. מערכת סגורה : מקרן לייזר הינו מקרן במערכת סגורה עם מינימום החלפת פילטרים בכל חיי המקרן וזאת לעומת ניקוי והחלפת פילטרים בתדירות גבוהה יותר במקרני מנורה רגילים.
ו. ניגודיות גבוהה : עקב צורת ההארה במקרן לייזר ניגודיות ההקרנה הינה גבוהה ביותר ביחס למקרן מנורה רגיל דבר שמשפר את איכות ודיוק הצפיה ואף מעלה את עוצמת ההקרנה של המקרן
חברת אופטומה מצטינת במתן פתרונות איכותיים ביותר ומגוון רחב ביותר של מקרני לייזר. מקרני FULL HD תומכי 4K כגון מקרן לייזר אופטומה Optma HZ40 או מקרן דומה להקרנה קרובה
אופטומה optoma HZ40ST והמקרנים המקצועיים אופטומה Optoma ZH506e בהירות 5500 אנסי לומן ו מקרן לייזר מקצועי אופטומה Optoma ZH606e בהירות 6300 אנסי לומן ומקרן אופטומה Optoma ZU606TSTe להקרנה מטווח קצר,
מקרן לייזר 4K רזולציה טבעית 4K UHD אמיתית 2160x3480 כ8.3 מליון פיקסלים מקרן לייזר 4K אופטומה Optoma UHZ65LV עם עוצמה גבוהה של 5000AL אנסי לומנס ורזולציה אמיתית של 4K והדגם החדש מקרן לייזר 4K UHD אופטומה Optoma UHZ45.
כמו כן יש לאופטומה את מקרני ההקרנה קרובה מאוד מקרן לייזר 4K אופטומה Optoma UHZ65UST ברזולצה 4K רזולציה טבעית 4K UHD אמיתית ו מקרן לייזר 4K אופטומה Optoma CinemaX P2 מקרנים שזכו בפרסים בינלאומים ובמקומות ראשונים בכל העולם. בכבוד רב צוות המקרנים ג'נרל מכונות משרד. סיסמתינו קנית מקרן בג'נרל קניה נכונה ונבונה.
לקבלת ייעוץ חינם ומידע נוסף: 📞 073-7281111