מקרן נייד אפסון מצטיין במידות קטנות ובביצועים גדולים סידרת המקרנים הניידים Portable Projector הינם קטנים בגודל וגדולים בביצועים לדוגמא דגם EB-1795F מצטין באיכות מעולה ומידה קטנה והדגם החדש של סידרת המצגות והחינוך אפסון Epson EB-E01 המגוון העצום של מקרני אפסון מקנה ללקוח אפשרות לבחור את המקרן המתאים לו בדיוק לפי הצרכים. אנו בערוץ המקרנים מוכרים ומעניקים שירות למקרני EPSON זה שנים רבות תוך עמידה במלאי נרחב, במחירים אטרקטיביים לצרכן, במתן ייעוץ והכוונה, וכמובן במתן שירות ללקוח שרכש מקרן. בערוץ מקרני אפסון שלנו תמצאו את כל הדגמים החשובים, מפרטים טכניים, טיפים, מבצעים וכאמור מחירים אטרקטיביים ללקוח. אנו בערוץ המקרנים של ג'נרל נשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה לגבי מקרנים, תוך מתן דגש על התאמת מקרן לצרכים שלכם. לקבלת ייעוץ חינם ומידע נוסף: 📞 073-7281111 , בווטסאפ: 📱 050-3461-333
מקרן נייד אפסון EPSON
מקרן נייד אפסון EPSON – איכות, ניידות וביצועים שאי אפשר לפספס
אם אתם מחפשים פתרון הקרנה איכותי, קל לשימוש ונוח לנשיאה, אין ספק שמקרן נייד אפסון EPSON הוא אחת הבחירות הטובות בשוק כיום. האמת? גם אני הופתעתי עד כמה התחום הזה התקדם בשנים האחרונות. פעם מקרן היה משהו כבד, מגושם ומורכב לתפעול – היום מדובר במוצר חכם, קומפקטי שממש תפור לצרכים של העידן המודרני. בין אם אתם אנשי עסקים שצריכים להריץ מצגות על בסיס קבוע, מרצים או מורים שצריכים פתרונות ויזואליים ניידים לכיתה, או סתם חובבי קולנוע ביתי שלא מתפשרים על איכות – בקטגוריה הזו תמצאו בדיוק את מה שאתם צריכים.
ב"ג'נרל מכונות משרד בע"מ" אנחנו מביאים לכם מגוון רחב של דגמי מקרנים ניידים מבית EPSON, מותג שאין מה להרחיב עליו יותר מדי – מי שמכיר ציוד משרדי כבר יודע שמדובר באחד השמות הכי אמינים ומתקדמים בשוק. כל הדגמים שאנחנו מציעים כאן מגיעים עם מפרט טכני מרשים במיוחד: עוצמות הארה שנעות בין 3000 ל-4000 לומנס (כן כן – גם בתנאי תאורה לא אידיאליים זה עובד פיקס!), רזולוציות גבוהות מסוג WXGA HD ועד FULL HD 1080p, תמיכה בחיבור אלחוטי לצד כניסות סטנדרטיות כמו HDMI ו-VGA ועוד שלל תכונות שהופכות את העבודה איתם לחווייתית במיוחד.
פתרונות לכל צורך – מהכיתה עד חדר הישיבות ואפילו לסלון הביתי
אחד הדברים שאני הכי אוהב לראות כשאנשים נכנסים לדף הקטגוריה של מקרן נייד אפסון EPSON, זה איך כל אחד מוצא פה את הפתרון שתפור בדיוק לצורך שלו. לדוגמה: דגם כמו EPSON CO-FH01, עם רזולוציית Full HD ועוצמה של 3000AL הוא פשוט תענוג לחובבי סרטים או גיימינג בבית. מצד שני, אם אתם צריכים מקרן להצגה עסקית מול לקוחות חשובים – ה-EB-1795F הנייד והאלחוטי נותן תפוקה מטורפת בפורמט קומפקטי להפליא שתוכלו לשאת בתיק בלי להתאמץ בכלל.
לאנשים שעובדים בתחום ההדרכה והוראה יש חשיבות רבה לניידות ולבהירות התמונה בכיתות מוארות יחסית. כאן נכנסים לתמונה דגמים כמו EPSON EB-W06 או EB-E10, שחוץ מזה שהם פשוט עובדים כמו שצריך – הם גם עמידים לאורך זמן וקל מאוד לתפעל אותם בלי צורך בידע טכני מסובך. עבור אלו שרוצים משהו רב-שימושי שמתאים גם למצגות וגם להקרנות סרטים משפחתיות בסלון – יש את מקרנים כמו EB-U05 או EB-W31 שהם ממש all-arounders מצוינים.
אל תשפטו לפי הגודל – הקומפקטיים האלה יודעים לעבוד קשה!
אני חייב להודות שבתחילת הדרך הסתכלתי קצת בעין עקומה על הרעיון של "מקרן נייד". בראש שלי עדיין היה מקובע הדימוי הישן של מקרנים גדולים וכבדים... אבל אז הגיע לידיי דגם כמו Epson EB-1780W או EB-X31 , ודברים התחילו להשתנות. הכל פשוט: מיד עוברים לפעולה תוך דקות ספורות מהרגע שהגעתם למקום החדש. לא צריך לוגיסטיקה מורכבת ולא ארגז של כבלים ואביזרים.
המקרנים הניידים החדשים מצוידים בטכנולוגיית LCD מתקדמת שנותנת צבעוניות עשירה ותמונה חדה בבירור גם בתנאים מאתגרים יותר מבחינת תאורה בחדר. וזה עוד לפני שהתחלנו לדבר על האופציה להתחבר בצורה אלחוטית למחשב או לטאבלט ולהציג מצגת בלי לזוז בכלל מהכיסא! וזה לא סתם גימיק… זה באמת מגביר פרודוקטיביות וחוסך זמן יקר.
אפשר להשתמש בהם כמעט בכל מקום: בבתי ספר ובאוניברסיטאות (כמה מרצים כבר אמרו לי שזה שינה להם את התמונה לגמרי), אצל מטפלים שמעבירים סדנאות בקבוצות קטנות, ובטח שגם בעסק קטן שאין לו תקציב להשקעה במערכות הקרנה ענקיות אך עדיין רוצה להיראות מקצועי ורציני מול הלקוחות.
"אז איזה לבחור?" - שאלת מיליון הדולר שאני שומע כמעט כל יום...
שלא תטעו לרגע – אני יודע שזה נראה כאילו יש המון דגמים וכל אחד טוב בדרך שלו... וזה נכון! השאלה היא מה מתאים לכם אישית. אם אתם רוצים המלצה ממני? קודם כל הגדירו לעצמכם מה הצורך המרכזי שלכם: האם המיקוד הוא בניידות? באיכות תמונה? אולי דווקא בעלות נמוכה ובהתאמה לכמה סוגים שונים של שימוש?
אם אתם עובדים בעיקר מהבית אבל מקיימים מדי פעם פגישות עסקיות בחוץ – לכו על משהו קומפקטי עם יכולת אלחוטית טובה כמו ה-EB-1795F . אם אתם יוצרים תוכן חזותי ורוצים רזולוציה מושלמת לסרטונים ומצגות מתקדמות - אין ספק שה-Epson EB-FH52 יתאים לכם הרבה יותר בזכות ה-Full HD והבהירות המעולה שלו (4000AL!). לעומת זאת, מוסדות חינוך יפיקו הרבה תועלת מדגמים יציבים וזולים יחסית אך עם ביצועים נהדרים לאורך זמן כמו ה-X06 או W01 .
אגב, נקודה שלא מדברים עליה מספיק היא החיסכון באנרגיה והידידותיות לסביבה שיש בדגמי Epson החדשים - וזה בונוס נחמד במיוחד לעסקים שרוצים לתרום משהו חיובי לעולם תוך כדי עבודה יעילה.
בקיצור חבר'ה, אם יש מוצר אחד שהוא באמת must בכל משרד מודרני או תיק נסיעות מקצועי - זה ללא ספק מקרן נייד אפסון EPSON. מדובר בשילוב נדיר בין טכנולוגיה מתקדמת לבין שימושיות יומיומית אמיתית שלא באה רק כדי להרשים אלא לתת מענה פרקטי לחלוטין לצרכים שלכם בשטח. בג'נרל מכונות משרד בע"מ אנחנו פה כדי לייעץ ולעזור לכם לבחור בדיוק את הדגם שמתאים לכם מתוך ההיצע הרחב שאנחנו מחזיקים במלאי בפועל.
ואם להיות לגמרי כנים איתכם ברגע האחרון - כשאתם משווים בין רכישת עוד מדפסת חדשה או מגרסת נייר מעולה לבין השקעה במקרן איכותי... לפעמים דווקא המקרן הוא זה שעושה את ההבדל הגדול בין יום עבודה רגיל לבין יום שבו באמת הצלחתם להעביר מסר ברור ומשכנע בצורה ויזואלית שאנשים זוכרים לטווח ארוך.
יאללה, הכדור עכשיו במגרש שלכם.
שאלות ותשובות על מקרנים ניידים מבית אפסון – כי כשיש כל כך הרבה אופציות, מישהו צריך לעשות סדר
איך בוחרים בין דגמים שונים של מקרנים ניידים של אפסון לצרכים מגוונים כמו חינוך, משרד ובידור ביתי?
זו שאלה שאני מקבל כמעט כל יום – במיוחד ממי שמתחיל להתעניין בעולם המקרנים. תראו, זה באמת מבלבל בהתחלה. יש דגמים עם רזולוציה WXGA HD ויש כאלה עם Full HD 1080p; חלקם כבדים יותר או פחות, לחלק יש עוצמת הארה גבוהה ולחלק יכולת אלחוטית מתקדמת. אז איך בוחרים? קודם כל – תגדירו את השימוש המרכזי שלכם בצורה הכי פשוטה שיש: "אני צריך את המקרן בעיקר ל…". למשל, אם אתם מרצים באוניברסיטה או מורים בבתי ספר – דגם כמו EPSON EB-W06 או EB-E10 יתאים לכם פיקס בזכות עוצמה של 3600-3700AL ורזולוציית WXGA HD מצוינת למחדרים מוארים יחסית. לעומת זאת, אם אתם יותר בכיוון של סרטים בערב או גיימינג בסלון – פה כבר כדאי ללכת על משהו כמו EPSON CO-FH01 ברזולוציית Full HD ועוצמה של 3000AL שנותן חוויית צפייה אמיתית וחדה.מניסיוני האישי, אני תמיד ממליץ לא לקפוץ על הדגם הכי מתקדם והכי יקר לפני שאתם יודעים מה בדיוק הצורך שלכם. לדוגמה: לקוח שלי רצה מקרן למצגות עסקיות בפגישות מחוץ למשרד – המלצתי לו על EB-1795F שהוא קליל בטירוף (נכנס בתיק בלי בעיה), עם איכות Full HD וחיבור אלחוטי מובנה. עד היום הוא שולח לי תודה אחרי כל פרזנטציה מוצלחת.
כמה חשובה הרזולוציה במקרני אפסון, ומה ההבדל בין WXGA ל-Full HD לצרכים שונים?
יאללה, בואו נדבר תכל'ס על רזולוציה – אחת השאלות שהכי מבלבלות אנשים שקונים מקרן בפעם הראשונה. אז ככה: WXGA זה אחלה לרוב השימושים הבסיסיים והיום-יומיים – כולל מצגות עסקיות בכיתה או במשרד קטן. הרזולוציה הזאת מאפשרת טקסט חד ותמונות טובות גם כשהתאורה פחות אידיאלית. למשל ה-EPSON EB-W55 או דגם H973B נותנים ביצועים מאוד יציבים ומכובדים במסגרת הזאת.אבל (!) כשאנחנו מדברים על הקפצת הרמה לתוכן עשיר ויזואלית יותר – סרטים באיכות גבוהה, משחקים או פשוט מצגות כבדות גרפיקה – כאן נכנסת לתמונה הרזולוציה Full HD שהיא מפורטת בהרבה ומדויקת לעין האנושית. אני זוכר כשהשתמשתי לראשונה ב-EB-FH52 להרצת טריילר לסרט בפרזנטציה מול משקיעים... כולם פשוט נעצו עיניים במסך כאילו הם בקולנוע! זה היה רגע ששכנע אפילו אותי לשדרג את המקרן בבית.
בקיצור? מי שחשובה לו איכות תמונה חדה ואינטנסיבית יבחר בקלות בדגמים עם FULL HD כמו EPSON U05 או FH52. מי שמחפש פתרון סולידי ונגיש יותר יסתפק לחלוטין בדגמי ה-WXGA המעולים.
עד כמה באמת חשוב החיבור האלחוטי במקרנים הניידים של אפסון?
האמת? זה אחד הדברים שהכי שינו לי את הדרך שבה אני משתמש במקרנים בשטח. פעם הייתי מתעסק עם כבלים וקונקטורים וניסוי וטעייה אינסופיים כדי לגרום לכל העסק לעבוד ביחד... והיום? פשוט פותחים מחשב נייד, מתחברים דרך Wi-Fi וזה עובד תוך שניות! יש דגמים מסוימים כמו EB-1795F וגם EB-FH52 שתומכים בחיבור אלחוטי ברמה מאוד גבוהה כולל Miracast וחיבור למכשירים סלולריים וטאבלטים.זה אולי נשמע "לא חובה", אבל וואלה... אחרי שאתה רגיל לזה קשה לחזור אחורה. כשהעברתי סדנה לאחרונה בפני קבוצה של 30 משתתפים במקום בלי נקודות חשמל נוחות בכלל – חיברתי את הלפטופ שלי באופן אלחוטי וישבתי בצד החדר בנחת להעביר את השיעור בלי לזוז מילימטר מהמקום שלי תוך כדי הקרנה חלקה לגמרי.
בשורה התחתונה: אם אתם מרצים נודדים, אנשי שטח שמעבירים פרזנטציות אצל לקוחות או כאלה שלא רוצים להסתבך בזמן אמת עם ציוד נוסף - לכו בלב שקט על אחד הדגמים האלחוטיים ותגידו לי תודה אחר כך...
האם מקרנים קומפקטיים יכולים באמת להתמודד עם תנאי תאורה לא אידיאליים?
כן כן… אני יודע מה אתם חושבים: "קטן = חלש". אבל בואו נהיה ריאליים לרגע – זו כבר ממש לא המציאות היום כשמדובר במקרני Epson מהדור החדש. קחו לדוגמה את EB-X06 הקטן והמצוין הזה - אמנם נראה פשוט מבחוץ אבל נותן עוצמת הארה של 3600AL שזה בהחלט מספיק כדי לראות תמונות חדות גם כשהאור בחדר לא כבוי לגמרי.לפני כמה חודשים הבאתי איתי אותו להרצאה שהעברתי בבית ספר בצפון הארץ באמצע היום (בלי וילונות!). חשבתי לעצמי “נו טוב, בטח יהיו קצת קשיים לראות”, אבל הופתעתי לטובה — הכול נראה ברור והתלמידים היו מרוכזים בפרטים הקטנים שהוקרנו מאחוריי.
אז אל תשפטו לפי הגודל! רוב הדגמים הניידים שאנחנו מדברים עליהם כאן מגיעים בעיצוב קומפקטי שמאפשר לשאת אותם בקלות רבה ובמקביל נותנים תפוקה חזקה שמתמודדת יפה גם בשעות אור יום רגילות בבתי ספר ומשרדים רגילים לגמרי ללא צורך בהחשכה מוחלטת של החלל.
איך אפשר להפיק מהמקרן הנייד מקסימום שימושיות בבית ובמשרד גם יחד?
זו אחת הדרכים הכי טובות למצות השקעה טובה בכל ציוד טכנולוגי: לנצל אותו לכמה מטרות שונות ולא רק לדבר אחד ספציפי. וזה בדיוק מה שאני אוהב במקרני Epson הניידים - יש כאלה שפשוט תופרים לכם פתרון כפול לבית ולעסק באותה נשימה!לדוגמה: דגם כמו EPSON U05 הוא פשוט נהדר לבית לסופי שבוע משפחתיים סביב סרט טוב (כי הוא Full HD וזה עושה הבדל מטורף!), אבל מעבר לזה הוא מושלם גם לפגישות עבודה קטנות בזום או פרונטלית כי אפשר לחבר אליו מחשב נייד ולהציג מצגת מקצועית בתוך שניות בלי שום מאמץ מיוחד.
יותר מזה - נתקלתי בלקוחות שמשתמשים בזה אפילו להצגת תמונות באירועים פרטיים (בר/בת מצווה וכו') בצורת גלריית שקופיות מתחלפות... וכשהאירוע נגמר? מחברים שוב למחשב וצופים בסדרה אהובה בסלון!
המסקנה שלי היא כזו: אל תגבילו את עצמכם מראש לחשיבה צרה (“רק לעסק” / “רק לבית"). כשיש לכם ביד מוצר מותאם גמיש ואיכותי כזה — תנצלו אותו עד הסוף בכל מקום שבו אפשר להוסיף צבע וחווייה לתמונה היומיומית שלכם.
איזה דגם היית ממליץ למטפל שמעביר סדנאות קבוצתיות קטנות מדי שבוע?
שאלה נהדרת! ואני חייב לציין שכבר יצא לי לעבוד מול כמה מטפלים שעושים בדיוק את זה — מעבירים סדנאות גוף-נפש בקבוצות קטנות באולם שכור פעם בשבוע ושאלו אותי איזה מקרן מתאים להם שלא יהיה גדול מדי מצד אחד ולא יתפשר על איכות מצד שני.פה אני בהחלט ממליץ ללכת דווקא על איזשהו שילוב מנצח בין קומפקטיות לבין אמינות גבוהה לאורך זמן — נגיד ה-EB-W31 או אפילו ה-W39 שניהם עושים עבודה מהממת בתחום הזה כי אפשר לשנע אותם בלי כאבי גב ובמקביל ליהנות מהבהירות הנכונה שישאיר אפילו משתתף שיושב בפינה האחרונה ערני וממוקד לאורך כל ההדרכה…
חשוב לזכור שלהם אין תמיד צוות טכני מסביב ולכן קריטי לבחור בדגם שקל להשתמש בו ולהפעילו במהירות ללא ידע מוקדם מורכב — ולשם כך Epson היא לגמרי הפתרון הכי טבעי ומשכנע שאני מכיר היום בתחום הזה.
אז כן מטפלים וסדנאות = מקרנים בגודל בינוני + בהירות מעל 3000AL + פעולה חלקה Plug & Play = הצלחה מובטחת!
השוואה בין דגמי מקרני Epson – כל מה שצריך לדעת לפני שבוחרים
אם אתם מחפשים מקרן לבית, למשרד או לצורכי הוראה, סביר להניח ששמעתם את השם Epson לא פעם. האמת? לא במקרה. אפסון נחשבת לאחת היצרניות המובילות בעולם בתחום המקרנים, והקטלוג שלה כולל שלל דגמים שמתאימים כמעט לכל צורך – החל ממצגות עסקיות ואקדמיות ועד צפייה בסרטים באיכות קולנועית בבית. אבל עם כל כך הרבה דגמים שנראים על פניו דומים מאוד – איך בוחרים? אז בשביל לעשות לכם קצת סדר בבלאגן, החלטתי לקחת כמה מהדגמים הפופולריים ולנתח אותם לעומק, אחד מול השני.איכות התמונה ורזולוציה – Full HD או WXGA?
בואו נתחיל ממה שהכי קופץ לעין – איכות התמונה. כאן אנחנו רואים שני סוגים עיקריים של רזולוציה: Full HD (1920x1080) ו-WXGA (1280x800). עכשיו, אם אתם מתעסקים בעיקר במצגות רגילות, גרפים וטקסטים – WXGA לגמרי מספקת. אבל אם אתם שואפים לראות סרטים בבית כמו בקולנוע קטן או שאתם עושים מצגות וידאו עשירות באפקטים גרפיים, תשקלו ללכת על ה-Full HD.דגם EPSON CO-FH01 למשל מספק רזולוציית Full HD אמיתית לצד עוצמת הקרנה של 3000 לומנס – שזה מעולה לסביבות בהירות יחסית. גם הדגם EB-FH52 מעניק תצוגה מרשימה ב-1080p עם עוצמה גבוהה יותר של 4000 לומנס ותמיכה בחיבור אלחוטי – וזה כבר פינוק רציני כשמדובר במקרן שמטייל איתכם בין חדרים או אפילו בתיק גב.
מצד שני, רוב הדגמים כמו EB-W06, CO-W01 או EB-W55 מגיעים עם רזולוציית WXGA ועוצמות משתנות סביב ה-3000–3700 לומנס. הם בהחלט נותנים עבודה בכל הנוגע למצגות עסקיות או חינוכיות ומספקים תמונה חדה וברורה גם בתנאי תאורה שאינה אידאלית.
מה שמפתיע אותי כל פעם מחדש זה שמקרנים ברזולוציית WXGA מצליחים לספק איכות די מרשימה כשמשתמשים בהם נכון. הכוונה היא לבחור מקום חשוך יחסית ולהתאים את גודל המסך למרחק ההקרנה האופטימלי.
עוצמת הארה (ANSI Lumens) והתאמה לסביבות שונות
כאן נכנס הנושא של עוצמת הארה (AL), שהיא פרמטר קריטי במיוחד עבור מי שלא רוצה לכבות את האור בכל פעם שהוא מפעיל מקרן. חלק מהדגמים הבסיסיים כמו EB-E10 או EB-X06 מציעים עוצמה מכובדת של 3600 לומנס שכבר מאפשרת לעבוד בכיתה מוארת בלי בעיה מיוחדת.לעומת זאת, דגמים כמו EB-FH52 עם 4000AL ודגם H973B עם 3700AL מספקים חוויית הקרנה שקל מאוד להתרגל אליה – חדות טובה גם באור יום והיכולת להציג תוכן צבעוני בבהירות ובניגודיות גבוהה בלי להתאמץ על התאורה בחדר.
ברגע שעוברים לרמות הללו של הארה, אפשר להבין למה אנשים מתחילים לחשוב גם על קולנוע ביתי ולא רק שימוש עסקי. תארו לעצמכם לשבת בסלון ולראות סדרה בפירוט כזה... כן כן – זה משנה את החוויה מקצה לקצה.
אני רוצה להתעכב לרגע גם על הדגם EB-U05 שמושלם לטעמי לגיימינג וסרטים בזכות איכות Full HD ועיצוב שבתכל'ס מאפשר ניידות גבוהה יחסית לדגם ברמה הזו. הוא מציע הקרנה יציבה ואיכות תמונה מהממת כשהוא משודך למחשב גיימינג או סטרימר טוב.
ניידות ונוחות שימוש בשטח
פה זה נהיה מעניין באמת כי יש מי שחושב שזה מקרן וזהו... אבל בפועל יש הבדל עצום בין מקרן שולחני "כבד" לבין אחד קומפקטי ונייד שאפשר לדחוף לתיק ולהביא איתך לכל הרצאה או פגישה.לדוגמה: הדגמים EB-1795F ו-EB-1780W הם כוכבים בתחום הזה. שניהם ניידים במיוחד ומציעים חיבורים אלחוטיים יחד עם יכולות מתקדמות שמתאימות לשטח ממש כמו כפפה ליד. אתה יוצא לפגישה אצל לקוח? אין צורך להזמין ציוד מראש – פשוט פותחים את המחשב, מדליקים את המקרן ויש לך מערכת מלאה תוך פחות מדקה.
זה בדיוק היתרון הענק בדגמי Portable Projectors האלה: הם לא דורשים התקנה קבועה ואתם יכולים להיות מוכנים לכל תרחיש כמעט בלי מאמץ בכלל.
ומהצד השני? אם יש לכם משרד קבוע ואתם מחפשים פתרון "שגר ושכח", אז מודלים כמו EB-X39 או WB-W39 יתנו לכם יציבות לאורך זמן וביצועים אמינים לאורך שנים בלי שתצטרכו לקחת אותם ממקום למקום בכלל.
תכונות נוספות וקישוריות
אז אחרי שדיברנו על התמונה והניידות... הגיע הזמן לדבר טכנולוגיה נטו: חיבורים ונוחות שימוש יומיומית.הרבה מהדגמים החדשים כוללים לפחות כניסת HDMI אחת וחיבור USB מסוג A/B להצגת תוכן ללא מחשב ולעבודה עם מצגות מובנות בכוננים ניידים. יש כאלה שגם תומכים בחיבור Wi-Fi מובנה כמו ה-EB-FH52 וכמו הנייד EB-1795F שמציע אפילו Miracast לחיבור קליל ממכשירים סלולריים ותוך כדי תמיכה במכשירי Windows ו-Android בצורה חלקה לחלוטין.
שלא נדבר על פונקציות מתקנות אוטומטיות לתמונה (Keystone Correction), תיקון פאסים ועוד פיצ'רים שהופכים את החיים להרבה יותר פשוטים בשטח ובעבודה יומיומית תחת לחץ זמן.
אני חייב לציין שבין אם מדובר במשתמש ביתי שרוצה פשוט לחבר סטרימר ולראות סרט בערב שבת לבין מנהל הדרכה שמעביר סשנים יומיומיים בצוות שלו — הבחירה בדגם המתאים היא באמת עניין של התאמה אישית ולא רק מספר השורות במפרט הטכני.
בקיצור? זה לא רק איזה מקרן הכי חזק או הכי חד – אלא איזה מתאים בדיוק למה שאתם צריכים ביום יום שלכם.
אז מה למדנו מכל זה? אם אתם מחפשים משהו בסיסי למצגות וזה נגמר שם - לכו על אחד מדגמי ה-WXGA הפשוטים יותר סביב העוצמות הבינוניות; אבל אם אתם רוצים קצת יותר השקעה ומה שנקרא "טעימה מהעתיד", תבחרו ב-Full HD ותוסיפו גם גישה אלחוטית וניידות טובה ככל האפשר בהתאם לצורך שלכם בפועל בשטח.
מקווה שזה עושה לכם סדר בראש!