לפרטים והזמנות
073-7281111

מדפסת משולבת תוכלו למצוא בדרך כלל במשרדים גדולים או קטנים, מדפסת משולבת חוטית או אלחוטית היא מדפסת הבנויה לכך שתוכלו לבצע מספר פעולות במדפסת במקום לקנות כל מכשיר בנפרד במדפסת המשולבת ישנו סורק, פקס, הדפסה דו צדדית, וכמובן צילום.

המדפסת המשולבת תחסוך לכם גם כסף גם מקום במשרד בדף זה תוכלו למצוא מגוון רחב של מדפסות משולבות מכל החברות המובילות בארץ ובעולם

מספר המוצרים בסל : 0
סל קניות (
0
)

מדפסת משולבת

מדפסת משולבת היא הבחירה הנכונה לעסקים ומשרדים שמחפשים לשלב יעילות, חיסכון ונוחות. במקום להחזיק מספר מכשירים – מדפסת, סורק, פקס ומכונת צילום – מדפסת משולבת מרכזת את כל הפונקציות החשובות במכשיר אחד חכם. באתר 'ג'נרל מכונות משרד בע"מ' תמצאו מגוון רחב של דגמי מדפסות מתקדמות שמתאימות לכל צורך: החל ממדפסות לייזר מהירות לכמות הדפסה גבוהה ועד לדגמים קומפקטיים לבית או למשרד קטן. כך תוכלו ליהנות מהדפסה דו צדדית, חיבור אלחוטי, סריקה ישירות לדוא"ל ועוד. אם אתם רוצים לחסוך בזמן ולהעלות את רמת היעילות במשרד – כדאי מאוד לשקול מעבר למדפסת משולבת איכותית שתענה בדיוק לצרכים שלכם.


מדפסת משולבת – הפתרון החכם והיעיל למשרד שלך


בעולם שבו המהירות, היעילות והחיסכון תופסים מקום מרכזי בכל משרד ובית עסק, אין באמת סיבה להחזיק שלושה או ארבעה מכשירים שונים כשאפשר פשוט לרכז את כל הצרכים תחת קורת גג אחת. כאן בדיוק נכנסת לתמונה הקטגוריה של מדפסת משולבת. באתר שלנו – ג'נרל מכונות משרד בע"מ – תמצאו מגוון עצום של מדפסות משולבות מכל הסוגים: מדפסת לייזר אלחוטית, מדפסת צבעונית דו-צדדית, דגמים מתקדמים עם סריקה אוטומטית ועוד. ובואו נגיד את האמת – מי לא אוהב לחסוך במקום, בזמן ובעיקר בכאב ראש?



מניסיוני האישי, כשעברנו במשרד למדפסת משולבת איכותית כמו Brother MFC-L2750DW – פתאום הכל זרם בקלות. הדפסה דו צדדית? קל. סריקה ישירות לדוא"ל? בכמה לחיצות. שליחה לפקס? כן, יש עוד כאלה שצריכים את זה... בקיצור, לא רק שזה חסך לנו שעות מיותרות ביום עבודה, זה גם יצר שקט תפעולי שמורגש בכל פעילות שגרתית. וזה בלי לדבר על העובדה שהיא אלחוטית לגמרי – כלומר לא צריך לחבר אותה בכבל לכל מחשב בנפרד (נו באמת, מי עוד עושה את זה היום?). ולא תאמינו כמה מהר מתרגלים לנוחות הזו.


איך בוחרים מדפסת משולבת שמתאימה בדיוק בשבילכם?


אז נכון שיש בשוק עשרות אם לא מאות סוגים ודגמים של מדפסות משולבות – אבל איך יודעים איזו באמת "תופרת" לכם את הפתרון בצורה המדויקת ביותר? קודם כל חשוב להבין מה הצורך העיקרי שלכם. האם אתם זקוקים ל-מדפסת לייזר שחור לבן מהירה במיוחד שתוכל להתמודד עם עומסי עבודה יומיים גבוהים כמו Brother MFC-L6900DW שמסוגלת להוציא עד 50 דפים בדקה? או שאולי אתם דווקא צריכים פתרון צבעוני איכותי להדפסת מצגות וגרפיקות ברמה גבוהה כמו Brother MFC-L8690CDW או ה-MFC-L3730CDN?
אם העבודה שלכם כוללת גם סריקות רבות ומיילים חוזרים ונשנים ללקוחות ועמיתים – כדאי ללכת על דגם עם מזין נייר אוטומטי וסורק דו צדדי מתקדם. מצד שני, אם אתם פשוט מחפשים פתרון קומפקטי לבית או למשרד קטן שלא מדפיס מאות עמודים ביום – יש לנו גם דגמים קלילים יותר (ובמחיר משתלם), כמו Brother DCP-1610W או ה-MFC-J1010DW שהן פשוט מצוינות לשימוש אישי יומיומי.
ועוד משהו שחשוב לי להגיד פה בתכל'ס: אל תשכחו לבדוק התאמה לצריכת דיו/טונרים! זה אולי נשמע קטן אבל לאורך זמן זו יכולה להיות נקודה משמעותית מאוד מבחינת עלויות.


יתרונות השימוש במדפסות משולבות לעומת מכשירים נפרדים


בואו נדבר דוגרי: להשתמש במדפסת אחת לסרוק, לשלוח פקס ולהדפיס זה הרבה יותר הגיוני מאשר להתעסק עם כמה מכשירים שונים שפשוט תופסים מקום ומייצרים כאוס טכנולוגי קלאסי. וזה עוד לפני שנגענו בחיסכון בחשמל ובתחזוקה... הרי כל טכנאי יספר לכם שאין דבר יותר מעצבן ממכשיר אחד שנתקע ואז גורם לשיבוש בתפקוד כולו רק בגלל חלק אחד תקול.
אז למה בעצם רוב העסקים כבר עברו למדפסות המשולבות? כי הן יודעות לעשות הכל: סורקות מסמכים באיכות גבוהה תוך שניות ספורות (ובאופן אוטומטי), מאפשרות לשלוח פקס בלחיצת כפתור אחת (אם עדיין משתמשים בזה אצלכם), ויש כמובן אפשרויות הדפסה מכל התקן שקיים – טאבלט, סמארטפון ואפילו מהמייל שלכם ישירות למדפסת.
ואם כבר בענייני גמישות עסקינן – לא מעט אנשים בוחרים היום מדפסות A3 כדי להרחיב אופציות גרף ולעבוד עם פורמטים רחבים יותר בלי לרוץ לבית דפוס בכל פעם שמשהו טיפה חורג מהרגיל. המדפסות כמו Brother MFC-J5340DW או ה-MFC-J6540DW ממש נותנות פה מענה מושלם.
בקיצור חברים – חיסכון במקום + שילוב פונקציות + חוויית שימוש נעימה = פתרון מנצח.


עוד משהו מהמגרש שלנו…


באתר שלנו תמצאו לא רק מדפסות משולבות אלא גם ציוד משרדי נוסף שמתקשר לזה באופן טבעי: רוצים להציב ליד המדפסת מקרן שיעזור לכם להציג דברים מול לקוחות בפגישות פנים אל פנים? יש לנו מקרני לייזר ברמות שונות שיעשו בשבילכם את העבודה באופן חד וברור. מחפש פתרונות משלימים נוספים למשרד כמו מגרסות נייר אמינות או מכונות צילום למרכז המידע שלכם? אנחנו שם בשבילכם.
אני חייב לציין שבמהלך השנים ראינו איך עסקים שעשו שינוי קטן כמו החלפה למדפסות המשולבות הנכונות עבורם הצליחו לשפר משמעותית את התפקוד היומיומי ולצמצם טעויות אנוש שנגרמו משימוש במכשירים מיושנים ולא יעילים. בסופו של יום מדובר בהשקעה קטנה יחסית שמשיאה ערך עצום לאורך זמן.
שיהיה ברור: אנחנו בג'נרל מכונות משרד בע"מ כאן כדי לעזור לכם לבחור את המדפסת שמתאימה בדיוק לצוות שלכם ולסביבת העבודה שאתם מנהלים מדי יום ביומו. הכדור עכשיו במגרש שלכם - מוזמנים ליצור איתנו קשר ולהתייעץ לפני שאתם מקבלים החלטה.



מה ההבדל בין מדפסת Brother DCP-1610W למדפסת Brother MFC-L2750DW, ואיזו מתאימה יותר למשרד קטן?

האמת? זו שאלה שאני שומע כל הזמן מלקוחות – ובעיקר משרדים קטנים או פרילנסרים שמחפשים פתרון יעיל בלי לשבור קופת חיסכון. אז בואו נפרק את זה רגע. המדפסת Brother DCP-1610W היא מדפסת לייזר בסיסית מאוד, אלחוטית, שחור לבן, בלי פקס ובלי יותר מדי רעש מסביב. מדובר בדגם קומפקטי שמיועד בדיוק לאנשים שמדפיסים כמה עשרות דפים ביום ורוצים פשוט להוציא ניירות במהירות בלי סיבוכים מיותרים. לעומת זאת, ה-MFC-L2750DW כבר נכנסת לליגה אחרת – וגם המחיר בהתאם.
ה-MFC-L2750DW היא משולבת 4 ב–1: הדפסה (כמובן), צילום מסמכים, סריקה דו צדדית מהירה במיוחד ושליחת פקס בלחיצת כפתור. היא כוללת מזין אוטומטי (ADF) עם סריקה דו צדדית אמיתית – ולא תאמינו כמה זה משנה כשיש לכם ערימות של טפסים לסרוק תוך כדי ריצה ממשרד לפגישה. מניסיון אישי שלי – ברגע שהתקנו אותה אצל אחד הלקוחות במשרד עורכי דין קטן – כל עניין הסריקות והשליחה בדוא"ל נהיה משחק ילדים.
אז אם אתם משרד קטן בלי צורך בפונקציות מתקדמות – ה-DCP-1610W תענה על הצורך והיא גם זולה משמעותית. אבל אם אתם צריכים מערכת שתתפקד כמו עוזרת אישית חרוצה? לכו על ה-MFC-L2750DW ולא תצטערו.

איזה דגם מומלץ להדפסות צבעוניות באיכות גבוהה למצגות וגרפיקות?

כשמדברים על הדפסות צבעוניות באיכות שלא מתביישת לעמוד ליד עבודות של בית דפוס קטן – יש שני דגמים שעולים מיד לראש: Brother MFC-L8690CDW ו-Brother MFC-J5340DW. שניהם מצוינים אך שונים בתכלית בגישה שלהם.
ה-MFC-L8690CDW היא מדפסת לייזר צבעונית אלחוטית שמיועדת לעסקים שצריכים שילוב של מהירות ואיכות גרפית מקצועית. אני חייב לציין שהתפעלתי מהחדות שלה כשבדקנו את ההדפסות הראשונות עם לקוח מתחום העיצוב הגרפי – אפילו השטחים הצבעוניים יצאו מלאים ועשירים בלי פסים או "מריחות". הדגם הזה כולל גם ADF וסריקה דו צדדית מובנית, וזה ממש מקצר תהליכים כשמדובר בשימוש מרובה.
מצד שני, אם אתם מחפשים לעבוד בפורמט רחב יותר (A3 למשל) ומוכנים להתפשר טיפה על מהירות בשביל האפשרויות הגראפיות הרחבות יותר – אז לגמרי כדאי לבדוק את ה-MFC-J5340DW שהיא מדפסת דיו איכותית שמתמודדת בכבוד עם הדפסות צבעוניות מורכבות ויש לה יתרון אדיר בהרחבת אופציות הגודל והפורמט.
בקיצור: רוצים המון הדפסות צבע איכותיות מהר? לכו על הלייזר MFC-L8690CDW; צריכים לעבוד עם פורמטים חזקים ולגוון? תנו צ'אנס חם ל-MFC-J5340DW.

אני עובד מהבית ומחפש מדפסת קומפקטית אבל אמינה – אילו דגמים יכולים להתאים לי?

וואלה, בדיוק בשבילכם יש כמה פנינים קטנות שאני אוהב להמליץ עליהן שוב ושוב בזכות האיזון בין גודל למחיר וליכולת ביצוע: Brother MFC-J1010DW ו-Brother DCP-J1200W הן שתי אפשרויות מעולות למשתמש הביתי או לעצמאיים שעובדים בעיקר מהמחשב האישי בבית.
MFC-J1010DW היא משולבת דיו קומפקטית 4 ב–1 עם ממשק אלחוטי קל לתפעול ואפילו סריקה לשליחת קבצים בדוא"ל בצורה פשוטה דרך אפליקציית Brother iPrint&Scan המצוינת (כן כן, גם לסלולרי). עבור מי שמדפיס כמה עשרות עמודים בשבוע ורוצה שיהיה לו הכל בקופסה אחת קטנה ונוחה ליד השולחן בבית - זו פשוט בחירה טבעית ונכונה.
לעומת זאת, אם אתם מחוברים קצת פחות לטכנולוגיה ועדיין רוצים מכשיר קל לתפעול בלי הרבה כפתורים וצגים מבלבלים – DCP-J1200W היא בול בשבילכם: אין בה עומס פונקציונלי אבל כל פעולה בסיסית נעשית חלק ומהיר דרך הסמארטפון או המחשב הנייח שלכם.
בשורה התחתונה? אל תחזיקו מפלצת משרד בבית אם אין צורך… תתחילו בקטן וחכם – אלה פתרונות שעושים את העבודה מצוין תוך חיסכון במקום ובכסף.

מה לגבי עסקים שצריכים זמינות גבוהה במיוחד ומהירות תגובה רצינית?

פה אנחנו כבר עוברים לליגה של הגדולים באמת – ואם אתם עסק שבאמת מטפל בעומסי עבודה יומיומיים גבוהים מאוד (נגיד משרדי רואי חשבון, מוקדי שירות ותמיכה טכנית וכו') אז כדאי לפזול לדגמים כמו BROTHER MFC-L6900DW או Konica Minolta bizhub 4020i ששניהם בנויים כמו טנקים קטנים לצורך כך.
MFC-L6900DW מסוגלת להוציא עד 50 דפים בדקה וזה נתון שלא משאיר הרבה מקום לספק לגבי היעילות שלה בעבודה רציפה לאורך זמן. מעבר למהירות המטורפת הזו יש כאן גם מגירת הזנה ענקית וטונרים בקיבולת אדירה שחוסכת החלפות בלתי נגמרות באמצע יום עבודה לחוץ.
Konica Minolta bizhub 4020i מצד שני נותנת קצת פחות "ברק" בפרטים הקטנים אבל מציעה יציבות מופלאה ואמינות שבלתי ניתנת לערעור כמעט. ראיתי אותה בפעולה אצל לקוח בתחום המשפטי שמטפל באינסוף מסמכים יומיומיים ופשוט לא הפסיק לשבח את העובדה שפשוט "אין איתה דרמות".
אם העסק שלכם דורש ביצועים ללא פשרות וכל תקלה עולה לכם בזמן וכסף - תשקיעו פעם אחת טוב ותישנו רגועים בלילה.

מה עושים כשהמדפסת מגיעה באריזה פגומה? האם זה אומר שהיא פחות טובה או שיש בזה יתרונות דווקא?

אה! השאלה הזו מעניינת במיוחד כי אנשים לרוב חושבים שאם האריזה נראתה קצת חבוטה אז משהו שם הלך לאיבוד בדרך... אז קודם כל חשוב להבין משהו בסיסי: ברוב המקרים כשאתם רואים מוצר "באריזה פגומה" מדובר אך ורק בקרטון שנמעך קלות במחסן או במהלך ההובלה ולא במוצר עצמו! אנחנו בג’נרל תמיד בודקים שכל המדפסות האלה עברו בדיקת תקינות מלאה לפני שהן מוצעות במחיר מוזל במיוחד תחת הקטגוריה הזו.
לדוגמה, לאחרונה נמכרה אצלנו מדפסת דיו צבעונית BROTHER MFC-J4540DWXL באריזה פגומה - לקוח שקיבל אותה היה בטוח שהוא הולך למצוא חלק שבור... בפועל הוא התקשר אחרי יומיים לשבח את איכות העבודה ולהודות על ההנחה המשמעותית שקיבל בזכות האריזה הלא מושלמת כביכול...
זה תלוי כמובן בכל מקרה לגופו ותמיד כדאי לוודא שיש אחריות פעילה בדיוק כמו כל מוצר חדש רגיל (וזה אכן כך אצלנו). בקיצור חברים - לפעמים דווקא באריזות הלא מושלמות מסתתרת מציאה אמיתי שלא כדאי לפספס!

איזה מודלים מומלצים למדפסות A3 ולמה בכלל צריך כזה דבר?

אז כן - רוב האנשים חיים בשלום עם פורמט A4 סטנדרטי ומוכר… אבל כשרוצים לחשוב מחוץ לקופסה ולהתחיל לעבוד מקצועי באמת בתחומים כמו אדריכלות, גרפיקת פרינט רחבה או אפילו רק הצגת נתונים גדולים בצורה ברורה יותר מול לקוחות - פתאום פורמט A3 עושה פלאים!
בתוך התחום הזה יש לנו שני כוכבים ללא עוררין: BROTHER MFC-J5340DW ו-MFC-J6540DW שהם שני אחים כמעט תאומים אך שונים בגישה וביכולות הפנימיות שלהם.

המכנה המשותף? שניהם מאפשרים הדפסה איכותית בצבע עד גודל A3 ובעלי יכולת עבודה אלחוטית מלאה כולל תמיכה בענן וסריקה למייל.

אבל... בעוד שה־J5340 מיועד למשתמש הבודד/עסקי הקטן שרוצה מדי פעם להוציא תוכניות/טבלאות גדולות — אחיו הגדול J6540 כבר יודע להתמודד טוב מאוד גם עם נפחים גבוהים הרבה יותר באמצעות מגירה נוספת ושליטה טובה יותר בניהול עומסים.

אז מי צריך את זה? כל אחד מאנשי המקצוע שאוהבים לראות הכול “בגדול” וגם יודעים שזה עושה רושם משמעותי מול הלקוח הנכון!
---
אם תרצה שאמשיך בעוד שאלות ועד תשובות נוספות - אשמח להכין לך חלק נוסף בהתאמה אישית לפי הצורך שלך באתר!

השוואה מעמיקה בין מדפסות Brother ודגמים נבחרים נוספים

כשמדובר בבחירת מדפסת, במיוחד בעידן שבו העבודה מהבית והמשרד ההיברידי הם כבר לא טרנד אלא מציאות יומיומית – הבחירה הופכת להיות קריטית. שורה תחתונה? זה חייב לעבוד חלק, בלי תקיעות, עם איכות הדפסה טובה ונוחות תפעול שמונעת כאבי ראש מיותרים. אז כדי לעשות לכם סדר בתוך ים האפשרויות, החלטתי לקחת את הדגמים הנפוצים של חברת Brother (ואחד של Konica Minolta) ולבחון אותם לעומק – איזה מהם מתאים למי, באילו צרכים הם מתמקדים ומה ההבדלים המהותיים ביניהם.

Brother DCP-1610W – לייזר אלחוטית קומפקטית ללא פקס

אם אתם מחפשים פתרון בסיסי, קליל ולא רוצים לסבך את החיים יותר מדי – ה-DCP-1610W יכולה להתאים לכם בול. מדפסת לייזר שחור-לבן משולבת (סריקה + העתקה), עובדת אלחוטית בלי חוטים מיותרים והכי חשוב – פשוטה להפעלה. היא לא כוללת פקס ולא אמורה להתמודד עם עומסי הדפסה גבוהים או דרישות משרדיות רציניות. אבל למשתמש פרטי או עסק קטן שמדפיס כמה עשרות עד מאות דפים בחודש? פתרון מעולה. מניסיון אישי שלי, ההתקנה שלה פשוט טיל – חמש דקות ואתם עובדים.

Brother MFC-L2750DW – משולבת 4 ב-1 עם מזין אוטומטי דו-צדדי

עכשיו אנחנו כבר עולים רמה – המדפסת הזו מתאימה לכל מי שצריך מכונה רב-תכליתית באמת: היא מדפיסה, סורקת, מצלמת ושולחת פקס (!). יש לה מזין מסמכים אוטומטי (ADF) והיא תומכת בדופלקס גם בהדפסה וגם בסריקה. אם אתם עובדים מהבית ומנהלים המון מסמכים באופן שוטף – זו אופציה ששווה לבדוק ברצינות. אני חייב לציין שהשקט שבה היא פועלת הפתיע אותי לטובה. בנוסף, התמיכה באפליקציות ניידות ואפשרות להדפסה דרך הענן מוסיפים לה הרבה נקודות זכות.

Brother MFC-J1010DW ו-Brother DCP-J1200W – דיו בסיסיות אך פרקטיות

שתי המדפסות האלו הן מדפסות דיו משולבות צבעוניות שמתאימות בעיקר לבית או לעסק קטן מאוד שלא דורש כמויות הדפסה כבדות מדי. ה-MFC-J1010DW כן כוללת פקס ו-ADF בסיסי בעוד שה-DCP-J1200W נטולת הפקס ופשוטה יותר בתפעול הכללי שלה. היתרון כאן הוא החיסכון הראשוני והאפשרות להדפיס בצבע במחיר נמוך יחסית למדפסות לייזר צבעוניות.
אבל – וזה אבל גדול מבחינתי – קחו בחשבון שתחליפי הדיו עלולים להפוך בהמשך לבעיה כלכלית אם אתם מדפיסים הרבה כל חודש.

Brother MFC-J5340DW ו-Brother mfc-j6540dw A3 אלחוטיות

פה אנחנו כבר מדברים על קליבר אחר לגמרי – תמיכה בגודל A3 זה משחק אחר לגמרי ומתאים למעצבים גרפיים, אדריכלים וכל מי שצריך פורמט רחב בהישג יד. שתי המדפסות מציעות פונקציות 4 ב-1 עם חיבור אלחוטי מלא והתאמה מושלמת לעבודה משרדית אינטנסיבית אך גם צבעונית ועשירה בניואנסים.
בגדול, שתיהן דומות מבחינת פונקציונליות אך ה-MFC-J6540DW קצת מתקדמת יותר מבחינת קיבולת וניהול עומסים גבוהים לאורך זמן.
אני יכול להעיד שאם אתם צריכים A3 רק לפעמים - עדיף להשאיר את זה לשירות דיגיטל חיצוני כי התחזוקה כאן היא סיפור לא קטן...

Brother MFC-J4540DWXL ו-MFCJ4340DW – פתרונות דיו לעסקים קטנים

עכשיו ניכנס לזוג דיו מתקדם שמתאים למשרדים קטנים שרוצים גם איכות צבע טובה וגם חסכון לטווח ארוך. גרסת XL של J4540 מגיעה מראש עם מחסניות דיו לכמות גדולה מאוד של דפים וזה משהו שבהחלט נותן שקט נפשי לתקופה ארוכה אחרי רכישה ראשונית.
לעומת זאת ה-J4340 מעט צנועה יותר מבחינת התכונות אך עדיין עושה עבודה יפה במיילים יום יומיים וסריקות מרובות דפים בזכות מזין מסמכים איכותי יחסית למחיר הכניסה שלה.
האמת? הופתעתי לגלות כמה זמן אני יכול למשוך בלי להחליף מחסנית בגרסה XL!

Konica Minolta bizhub 4020i– שחור לבן עסקי "קשוח"

אם הייתי צריך לתאר אותה במשפט אחד? זאת מכונת מלחמה בשחור לבן! מדובר במדפסת כבדת משקל תרתי משמע שמתאימה לסביבה משרדית תובענית במיוחד: נפחי הדפסה גבוהים מאוד ביום יום, סריקות בקצב מהיר ותפעול מקצועי באמצעות ממשק יעיל במיוחד כולל תמיכת רשת מלאה ואבטחת מידע מתקדמת.
אין פה צבע ואין פה התחכמות גרפית אבל כשצריך עבודה שעובדת מהר וחלק בלי בלגן - זאת אחת המובילות ברשימה הזו.

מדפסות לייזר צבעוניות מתקדמות: Brother MFC-L8690CDW / L3750CDW / L3730CDN / 3710CW

הנה ארבע מפלצות לייזר צבעוניות שכל אחת מהן באה לתת שירות רציני לעולם העסקי הבינוני + הגבוה:
- MFC-L8690CDW מציעה קצב הדפסה גבוה במיוחד וביצועים מרשימים בכל הקשור לניהול מסמכים בצבע ובהיקף.

- L3750CDW ו L3730CDN קרובות מאוד בתכונות שלהן: שתיהן כוללות ADF דו צדדי וצבע ברמה גבוהה מאוד,

ההבדל העיקרי הוא בחיבור: CDW כוללת WiFi בעוד שה-CDN נשארת על חיבור קווי בלבד.

- 3710CW דגם פחות מוכר בישראל אבל נותנת ביצועים לא רעים בכלל עם ממשק משתמש פשוט יחסית וקצב עבודה טוב.

אם תשאלו אותי איפה הכי מורגש הבדל? בעלויות הטונרים וכמה פעמים תצטרכו לרוץ להזמין חדשים... אז לקחת את זה בחשבון כשאתם עושים חושבים על הקנייה שלכם.

DCP-L2530DW / DCP-L2510D / MFC-L2710DN / MFCL2710DW / MFC-L5750DW / L69000DW– משפחת הלייזרים השחורים לבנים של Brother

כאן אנחנו חוזרים לליבה של Brother וללחם והחמאה שלהם בעצם: מדפסות מונו אפקטיביות שמשמשות מיליוני בתי אב ומשרדים ברחבי העולם:
- ה-DCP-L2530DW היא המשודרגת האלחוטית,

- DCP-L25110D מגיע בלי WiFi אבל עדיין מציעה איכות ורזולוציה טובה,
- שני דגמי 2710 (DN והאלחוטי DW) נותנים סטנדרט אמין במחיר משתלם,
וכאן מגיע הטנק האמיתי:
- L57500DW ובמיוחד L69000DW, הן מכונות עבודה מקצועיות לחלוטין שמכוונות לחברות גדולות ומוסדות ציבוריים עם נפחי פעילות ענקיים ומערכות תפעול פנימיות שלא רואות אף אחת אחרת ממטר מבחינת יציבות ועוצמה טכנית (50 עמוד לדקה? תגידו תודה!).



אז מה למדנו מכל זה?
בסוף יום, אין דבר כזה “מדפסת הכי טובה” אלא “מדפסת הכי מתאימה לי”.
אם אתם רק צריכים להדפיס עבודת גמר פעם בשבוע - למה שתוציאו אלפי שקלים על תחנת כוח של Konica Minolta?
מצד שני... אם יש לכם עסק ואתם מג'נגלים בין הצעות מחיר למסמכי לקוחות כל היום - חסכון פה זה הפסד שם בטווח הארוך.
לא משנה באיזה צד אתם נמצאים במפה הזאת – תעשו לעצמכם טובה: חשבו מראש כמה אתם באמת עומדים להדפיס בכל חודש ומה רמת השירות שאתם צריכים מהמכשיר הזה שנראה אולי פשוט... אבל כשהוא נתקע ברגע הלא נכון? יוֹ ווי!
יאללה חבר'ה... הכדור עכשיו במגרש שלכם!
logo בניית אתרים